Selamlar 2-2.5k kulak üstü oyuncu kulaklığı arıyorum. Kablosuz olsa daha iyi olur ama kabloluda fark etmez. Bu fiyata önerebileceğiniz kaliteli bir kulaklık var mıdır?
Hocam selamlar öncelikle. Bütçem taş çatlasa ~2600 olur ama onun içinde ürünün çok çok iyi olması lazım.En fazla bütçe kaç olur hocam.
Hocam selamlar öncelikle. Bütçem taş çatlasa ~2600 olur ama onun içinde ürünün çok çok iyi olması lazım.
Teşekkür ederim hocam aralarindaki fark çok var mıdır? Önerdiğiniz ürün 3.000TL. Eğer değecekse bir kaç gün bekleyip öyle alabilirimAmazon.com.tr çıkamazsanız bunu Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Oyuncu - Bilgisayar - Yayıncı 7.1 RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik çıkabilirseniz de bunu öneririm her şeyiyle çok güzel bir kulaklık ve çıktığınıza da değecek bir ürün.
Teşekkür ederim hocam aralarindaki fark çok var mıdır? Önerdiğiniz ürün 3.000TL. Eğer değecekse birkaç gün bekleyip öyle alabilirim.
Çok teşekkürler o halde birkaç gün daha bekleyip o modeli alacağım kaydettim. İyi forumlar.Evet fark var biraz h6'nın yani 3K olanın mikrofon kalitesi biraz daha iyi 7.1 mevcut ses kartı mevcut ve oyunlarda cidden çok güzel ses kasmana olanak sağlıyor ses kartı bende H9 modeli var 7.1 kullanmaya bile gerek kalmıyor o sizin kafanızı karıştırması iki modeldede mikrofon sökülüp takılabiliyor yani lazım olmadığında gözünün önünde durmasına gerek kalmıyor bu çok güzel bir şey ses kalitesi olarak da H6 modeli önde yine bence bekleyin kesinlikle değer.
Hocam selamlar öncelikle tekrardan. Şu an bakınca H9 ile H6'nın aynı fiyattan satıldığını gördüm siz de H9 kullandığınıza göre hangisinin daha iyi olabileceğini size sorabilirim sanırım. H9 mu almalıyım hocam?Evet fark var biraz h6'nın yani 3K olanın mikrofon kalitesi biraz daha iyi 7.1 mevcut ses kartı mevcut ve oyunlarda cidden çok güzel ses kasmana olanak sağlıyor ses kartı bende H9 modeli var 7.1 kullanmaya bile gerek kalmıyor o sizin kafanızı karıştırması iki modeldede mikrofon sökülüp takılabiliyor yani lazım olmadığında gözünün önünde durmasına gerek kalmıyor bu çok güzel bir şey ses kalitesi olarak da H6 modeli önde yine bence bekleyin kesinlikle değer.
Çok teşekkürler o halde birkaç gün daha bekleyip o modeli alacağım kaydettim. İyi sosyaller.
Hocam selamlar öncelikle tekrardan. Şu an bakınca H9 ile h6'nın aynı fiyattan satıldığını gördüm siz de H9 kullandığınıza göre hangisinin daha iyi olabileceğini size sorabilirim sanırım. H9 mu almalıyım hocam?
Evet kusura bakmayın stok yokmus. İyi forumlar hocam.Nerede hocam ben H9 stok görmemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.