2000TL PC toplama

Gorkem Mangaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda şu ikisi var birinde 1 tık iyi işlemci diğerindede biraz düşük işlemci ama ekran kartı var sizde yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikinci ele yönelin. Veya APU alın. Turbox gerçekten alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alın bakın 2150 TL. GTX 1050 ve Ryzen 5 2600 var. İyi pazarlık yaparsanız siz de alabilirsiniz.

Aklımda şu ikisi var birinde 1 tık iyi işlemci diğerindede biraz düşük işlemci ama ekran kartı var sizde yardım edebilir misiniz?

Kankam bence hiç bulaşma. Ben 6000 TL verdim sisteme ben bile sorun çekiyorum. Emin ol üzer seni.

Az önce 2.el de harika bir sistem çıkarmıştım.

400TL.
425TL.
245TL.
(PSU yetersiz kalabileceği için değiştirilmiştir)
200TL.
285TL.
700TL.
650TL.
Toplam 2950TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha iyisi toplanamaz.

Monitörü çıkartın 2550TL tutuyor oyun testide var bakıp emin olabilirsiniz tepki alabilirim ama 3500TL ve altındaki bütçelerde sıfır sisteme oranlar 2 3 kat fazla performans veren sistemler toplanabilir.

Bu sisteme de bakabilirsin. Kur yüzünden tam 2000 TL herhalde🤣

Maalesef hocam
R5 1600 700TL.
RX460 600TL.
B350 anakart 500TL.
240GB SSD 250TL.
400W PSU 150TL.
8 GB 3000MHz RAM 285TL.
Ortalama 2450TL pazarlık ile 2300TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı