Fazla paranız yoksa gereksiz bence ama tecrübeli arkadaşlara bi danışmak lazım belki bilmediğimiz bir farkı vardır.Sizede sormak isterim X3440 ile X3470 arasında 100TL ye değecek fark varmı?
Fazla paranız yoksa gereksiz bence ama tecrübeli arkadaşlara bi danışmak lazım belki bilmediğimiz bir farkı vardır.Sizede sormak isterim X3440 ile X3470 arasında 100TL ye değecek fark varmı?
tamam, DDR3 de olur bana performans lazım.DDR4 sistem 2000 lira bandında cidden çok zor. Tavsiyem 1400 liralık sistemden toplamanız.
Kesinlikle öyle zaten benim demek istediğim donanım arşivinin topladığı İntel Xeon'lu sistem.Turbox, İzoly gibi firmalara kanmayın. İşlemci sadece İ7 yazıyorsa o bilgisayarla ilgilenmeyin bile. İlk nesil veya 2. nesil işlemciler kullanıyorlar. CS:GO'da bile düşük ayarlarda 30 fps zor görürsün.
O güzel bir sistem. Alabilirsiniz.Kesinlikle öyle zaten benim demek istediğim donanım arşivinin topladığı İntel Xeon'lu sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.