2000TL PC Toplama

Ben 16 yaşında bir öğrenciyim ve zar zor okul harçlıklarımı biriktirerek 2000 TL biriktirdim. Bu parayla oyun oynayabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Monitör dahil değil. DDR4 olursa iyi olur çünkü yükseltme yapmayı ve parça alıp satmak hoşuma gidiyor. İkinci el olmasında sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Google amcadan 1400 liralık sistem diye aratırsanız detaylar size gözükecektir. O sistemi kişileştirebilirsiniz.

Turbox, İzoly gibi firmalara kanmayın. İşlemci sadece İ7 yazıyorsa o bilgisayarla ilgilenmeyin bile. İlk nesil veya 2. nesil işlemciler kullanıyorlar. CS:GO'da bile düşük ayarlarda 30 fps zor görürsün.

Turbox, İzoly gibi firmalara kanmayın. İşlemci sadece İ7 yazıyorsa o bilgisayarla ilgilenmeyin bile. İlk nesil veya 2. nesil işlemciler kullanıyorlar. CS:GO'da bile düşük ayarlarda 30 fps zor görürsün.
Kesinlikle öyle zaten benim demek istediğim donanım arşivinin topladığı İntel Xeon'lu sistem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı