2000TL PC Toplama

Bak bu konu sana ait.

2000 TL ile PUBG'de 2.elden 60 FPS'in üstünü bile alır neden imkansız olsun ?

Hocam bekleyin. 2-3 saat sonra bir sistem toplayacağım atacağım. GeT ve sizin ilinizin yakınında bakarım.
Nerde yaşıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İkinci el bir sistem ama parçaları çinden getirtmen gerek.

Zamanınız varsa o bütçeye Xeon sistem toplamak en mantıklısı olabilir. 2000 TL ye Xeon 3440 ve RX 470 li sistem toplayabilirsiniz. Zamanınız yok ise i3 ve Rx 460 lı sistem alabilirsiniz.

Beni forumdan tanımışsınızdır herhalde, 3 tane 2000TL bilgisayar toplama konum var. Ben olmazsa olmaz parçaların siparişini dün gece verdim. Bunlarda sıkıntı varmı diye sormak istedim. Parçalar:
+XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI
+Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHZ 8GB RAM (2 Adet)
+EVEREST Glory G01
+ADATA SU650 480GB SSD 2.5''
Sipariş ettiğim parçalar bunlar. Bunda bir sıkıntı yada önermediğiniz parça varsa yazarsanız memnun olurum.
Şimdi bana anakart, işlemci, ekran kartı ve monitör lazım. Bunlar için maksimum bütçem 1550TL. Bana neler önerebilceğinizi merak ediyorum. Aklımda 2200G APU almak var ama emin değilim tavsiyeler bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…