2000TL SSD önerisi

Dovahkiin1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hayırlı geceler. Bilgisayarıma ikinci bir SSD almak istiyorum ama ne almam gerektiğini bilmiyorum. Halihazırda kullandığım SSD bu: Samsung 860 EVO 250GB SSD Disk MZ-76E250B. Anakart bilgilerim: Biostar H410MH DDR4 S+V+GL 1200P. 500 GB bir SSD yeterli olacaktır bana. Bütçem 2000TL, en fazla 500 tl arttırabilirim. Aşağıya bıraktığım fotoğraflar yardımcı olur umarım. Önerilerinizi link olarak atarsanız memnum olurum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-12-27 at 22.51.33.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-27 at 22.51.33.jpeg
    233,9 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2024-12-27 at 22.57.36.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-27 at 22.57.36.jpeg
    200,1 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba, hayırlı geceler. Bilgisayarıma ikinci bir SSD almak istiyorum ama ne almam gerektiğini bilmiyorum. Halihazırda kullandığım SSD bu: Samsung 860 EVO 250GB SSD Disk MZ-76E250B. Anakart bilgilerim: Biostar H410MH DDR4 S+V+GL 1200P. 500 GB bir SSD yeterli olacaktır bana. Bütçem 2000TL, en fazla 500 tl arttırabilirim. Aşağıya bıraktığım fotoğraflar yardımcı olur umarım. Önerilerinizi link olarak atarsanız memnum olurum. Teşekkürler.

Cahilliğimden olsa gerek, markayı ilk defa görüyorum. Güvenilir midir? Bir de benim sisteme uyumlu olur mu? En büyük endişem o. Benim sanırım NVMe PCIe M.2 SSD almam gerekiyor ama ben de SATA yazıyor sorun oluşturur mu acaba?

Cahilliğimden olsa gerek, markayı ilk defa görüyorum. Güvenilir midir? Bir de benim sisteme uyumlu olur mu? En büyük endişem o. Benim sanırım NVMe PCI-e M.2 SSD almam gerekiyor ama ben de SATA yazıyor sorun oluşturur mu acaba?

Estağfurullah anakartınızda M.2 SSD olduğu gözüküyor ki zaten fotoğraftada gözüktüğü gibi M.2 slotu var Kioxia ise Toshiba markasının yeni adı hocam yani gözünüz kapalı güvenebilirsiniz fakat unutmayın ki elektronikte biraz da şans işi onemlidir.

Estağfurullah anakartınızda M.2 SSD olduğu gözüküyor ki zaten fotoğraftada gözüktüğü gibi M.2 slotu var Kioxia ise Toshiba markasının yeni adı hocam yani gözünüz kapalı güvenebilirsiniz fakat unutmayın ki elektronikte biraz da şans işi onemlidir.
Çok teşekkürler. M.2 slotu olduğunu nereden anladınız acaba?Ben bilmediğim için bunları. Bir de bunu alsam fotoğrafta hangi kısma takmam lazım?

Çok teşekkürler. M.2 slotu olduğunu nereden anladınız acaba? Ben bilmediğim için bunları. Bir de bunu alsam fotoğrafta hangi kısma takmam lazım?

Attığınız fotoğrafta gözüküyor CPU fanın birazcık altında kalıyor. BIOSTAR'ın kendi sayfasını birazcık aşarı indirdiğiniz zaman introduction kısmında anakarın bölümleri yaziyor. Siz 5. kısma takacaksınız 15 saniyelik bir işlem YouTube üzerinden M.2 SSD montaj videoları izleyebilirsiniz.

Attığınız fotoğrafta gözüküyor CPU fanın birazcık altında kalıyor. BIOSTAR'ın kendi sayfasını birazcık aşarı indirdiğiniz zaman introduction kısmında anakarın bölümleri yaziyor. Siz 5. kısma takacaksınız 15 saniyelik bir işlem YouTube üzerinden M.2 SSD montaj videoları izleyebilirsiniz.
Aa şimdi fark ettim. Ben M.2 slotunda şu anki SSD'm takılı sanıyordum, meğer boş yer varmış. O halde M.2 almam lazım, değil mi? Attığınız çok güzel duruyor açıkçası, onu almam iyi olur herhalde, değil mi? Teşekkürler.

AA şimdi fark ettim. Ben M.2 slotunda şu anki SSD'm takılı sanıyordum, meğer boş yer varmış. O halde M.2 almam lazım, değil mi? Attığınız çok güzel duruyor açıkçası, onu almam iyi olur herhalde, değil mi? Teşekkürler.

Evet hocam şu an elinizde bulunan 860 EVO SSD SATA 3.0 veri yolunu kullanıyor, yani şu anda aktif olarak kullanabileceğiniz bir M.2 slotu mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı