2000TL Telefon önerisi (Xperia Z3)

dr.hardware

Hectopat
Iyi akşamlar technopat üyeleri. Yaklaşık 8 aydır iphone 5s kullanıyorum ama son zamanlarda farkettim ki 4 inchlik küçücük ekrana hapsediyormuşum kendimi.

ilk sormak istediğim;

×5S ' in üzerinde en ufak bir çizik yok. Kullanımım boyunca spigen tough armor ile kullandım bilen bilir telefonun dışı tertemiz kaç para eder bu telefon? (ekrandada jelatin var.)

Diğeri ise xperia z3 düşündüm beni çok cezbetti telefon. Bunun dışında telefon onerebilirsiniz? Yorumlarınız benim için çok değerlidir teşekkürler....

İphone'un 2. el fiyatı diğer telefonlara göre daha fazla yani mesela 1300 tl ye android telefon aldınız onu 500 - 700 e satarsınız , 1300 e iphone aldınız 1000 e satarsınız gibi düşünün çizik filanda yok diyorsunuz iyi buda şuan 5s in 2. eli ne kadar eder bilmiyorum ama sorun her yere kesin konuşamam , Z3 e gelirsek iyi telefon paranızdan çok harcamak istemiyorsanız zenfone 2 yide bekleyebilirsiniz özelliklerine bakın isterseniz gerisi size kalmış benden bu kadar. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı