2000TL ve 4000-5000TL Sistem Tavsiyesi

Makaleler
1
Merhaba, ben yaklaşık 4-5 ay sonra bir sistem alıcağım ama bütçem tam belirli değil 2000TL civarı da olabilir 4000-5000TL civarıda olabilir o yüzden bu 2 bütçe için sistem tavsiyesi istiyorum. Artı olarak sistemi alıcağım yerde Windows Deneme Sürümü yükleme gibi bir ek servis olursa güzel olur.

Merhaba, ben yaklaşık 4-5 ay sonra bir sistem alıcağım ama bütçem tam belirli değil 2000TL civarı da olabilir 4000-5000TL civarıda olabilir o yüzden bu 2 bütçe için sistem tavsiyesi istiyorum. Artı olarak sistemi alıcağım yerde Windows Deneme Sürümü yükleme gibi bir ek servis olursa güzel olur.
Tam şimdi çıktı :D Teknobiyotik P1 Killer 2019'un En İyi Sistemi! AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Kendin çapınızda düzeltme yapabilirsiniz işlemci kasa gibi.

Merhaba
4.5 ay çok uzun bir süre.
Hevesini kırmak için söylemiyorum.
Almaya karar verdiğin günlerde araştırırsan daha iyi olur. Çünkü çok hızlı değişiyor parçalar..

Merhaba
4.5 ay çok uzun bir süre.
Hevesini kırmak için söylemiyorum.
Almaya karar verdiğin günlerde araştırırsan daha iyi olur. Çünkü çok hızlı değişiyor parçalar..

Evet biliyorum çok uzun bir süre olduğunu aslında alacağım zamanlarda araştıracaktım ama yinede öneri almak istedim.

Sistemde tek kötü olan şey Asrock anakart 😕 Değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı