R rainytt Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Ne alacağım hakkında kafam çok karıştı. Driveri ve yazılımı en iyi olan Wireless mouse hangisidir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #2 rainytt dedi: Ne alacağım hakkında kafam çok karıştı. Driveri ve yazılımı en iyi olan Wireless mouse hangisidir? Genişletmek için tıkla... Driverı bilmem ama bu fiyata R1 Pro en iyisidir diye düşünüyorum.
rainytt dedi: Ne alacağım hakkında kafam çok karıştı. Driveri ve yazılımı en iyi olan Wireless mouse hangisidir? Genişletmek için tıkla... Driverı bilmem ama bu fiyata R1 Pro en iyisidir diye düşünüyorum.
R rainytt Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 RyNx358 dedi: Driverı bilmem ama bu fiyata R1 Pro en iyisidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef stokta kalmamış ne zaman gelir de bilmiyorum bu insanlar ne yapıyor günde 10 mouse mu alıyor anlamadım gitti
RyNx358 dedi: Driverı bilmem ama bu fiyata R1 Pro en iyisidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef stokta kalmamış ne zaman gelir de bilmiyorum bu insanlar ne yapıyor günde 10 mouse mu alıyor anlamadım gitti
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #4 rainytt dedi: Hocam maalesef stokta kalmamış ne zaman gelir de bilmiyorum bu insanlar ne yapıyor günde 10 mouse mu alıyor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Gerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur.
rainytt dedi: Hocam maalesef stokta kalmamış ne zaman gelir de bilmiyorum bu insanlar ne yapıyor günde 10 mouse mu alıyor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Gerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur.
R rainytt Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #5 RyNx358 dedi: Gerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Max 2000 TL
RyNx358 dedi: Gerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Max 2000 TL
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.362 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #6 RyNx358 dedi: Gerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur. Genişletmek için tıkla... 2 3 güne yenilenmez lakin VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr
RyNx358 dedi: Gerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur. Genişletmek için tıkla... 2 3 güne yenilenmez lakin VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr
R rainytt Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #7 ubiiyy dedi: 2 3 güne yenilenmez lakin VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteyi önerdiler ancak bazen ürünlerin gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını ve iadenin çok zor olduğunu söylediler
ubiiyy dedi: 2 3 güne yenilenmez lakin VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteyi önerdiler ancak bazen ürünlerin gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını ve iadenin çok zor olduğunu söylediler
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.362 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #8 rainytt dedi: Hocam bu siteyi önerdiler ancak bazen ürünlerin gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını ve iadenin çok zor olduğunu söylediler Genişletmek için tıkla... benim bildiğim wraithle benzer iade politikası var ürünün gelip gelmemesi diye bişey olacağını pek sanmam ama sizin tercihiniz.
rainytt dedi: Hocam bu siteyi önerdiler ancak bazen ürünlerin gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını ve iadenin çok zor olduğunu söylediler Genişletmek için tıkla... benim bildiğim wraithle benzer iade politikası var ürünün gelip gelmemesi diye bişey olacağını pek sanmam ama sizin tercihiniz.
R rainytt Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #9 ubiiyy dedi: Benim bildiğim Wraith'le benzer iade politikası var ürünün gelip gelmemesi diye bir şey olacağını pek sanmam ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de R1 Pro almak istiyordum zaten istediğim rengi de yok sağ olun yine öneriniz için.
ubiiyy dedi: Benim bildiğim Wraith'le benzer iade politikası var ürünün gelip gelmemesi diye bir şey olacağını pek sanmam ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de R1 Pro almak istiyordum zaten istediğim rengi de yok sağ olun yine öneriniz için.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.362 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #10 rainytt dedi: Hocam bir de R1 Pro almak istiyordum zaten istediğim rengi de yok sağ olun yine öneriniz için. Genişletmek için tıkla... rica ederim.
rainytt dedi: Hocam bir de R1 Pro almak istiyordum zaten istediğim rengi de yok sağ olun yine öneriniz için. Genişletmek için tıkla... rica ederim.