Ne alacağım hakkında kafam çok karıştı. Driveri ve yazılımı en iyi olan Wireless mouse hangisidir?
Driverı bilmem ama bu fiyata R1 Pro en iyisidir diye düşünüyorum.
Hocam maalesef stokta kalmamış ne zaman gelir de bilmiyorum bu insanlar ne yapıyor günde 10 mouse mu alıyor anlamadım gitti.
Hocam Max 2000 TLGerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur.
2 3 güne yenilenmez lakinGerçekten stokları çok hızlı bitiyor ama 2 3 güne yenilenir diye düşünüyorum bütçede esneme olabilir mi olabilirse ne kadar daha oynama olur.
ulugames.com.tr
2 3 güne yenilenmez lakin
![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
benim bildiğim wraithle benzer iade politikası var ürünün gelip gelmemesi diye bişey olacağını pek sanmam ama sizin tercihiniz.Hocam bu siteyi önerdiler ancak bazen ürünlerin gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını ve iadenin çok zor olduğunu söylediler
Benim bildiğim Wraith'le benzer iade politikası var ürünün gelip gelmemesi diye bir şey olacağını pek sanmam ama sizin tercihiniz.
rica ederim.Hocam bir de R1 Pro almak istiyordum zaten istediğim rengi de yok sağ olun yine öneriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.