2000TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000

XscapeX

Decapat
Daha fazla  
Bütçem 2000 TL Gaming Wireless mouse arıyorum. Attack Shark X3 ile Attack Shark X3 Pro arasında kaldım. Nereden alacağımı bilmiyorum Amazon'da 1000 TL Trendyol'da 2500 TL ya da başka mouse önerileriniz var mı?

Bütçem 2000 TL Gaming Wireless mouse arıyorum. Attack Shark X3 ile Attack Shark X3 Pro arasında kaldım. Nereden alacağımı bilmiyorum Amazon'da 1000 TL Trendyol'da 2500 TL ya da başka mouse önerileriniz var mı?
Eliniz kac cm ve tutus tipiniz nedir?
Attack Shark bu butcede asla tercih edilmez.

MSI'ın böyle bir ürünü de var o fiyata. İlgilenirsen buyur.

Resmi site ve ürün detayları: https://tr.msi.com/Gaming-Gear/CLUTCH-GM41-LIGHTWEIGHT-WIRELESS

G305 kullanıyorum MediaMarkt'dan aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç pil değiştirmedim performans modunda hâlâ çalışıyor. Gayet memnunum. G102'nin kablosuz hali gibi küçük ele uygun😀

305 öneriyorsanız saçma olur. Yukarıdaki fantech ondan çok daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eliniz kac cm ve tutus tipiniz nedir?
Attack Shark bu butcede asla tercih edilmez.

Fingertrip 18

ASUS Promotion 3 bine alıyorsnuz bin TL'sini geri ödeme ile size veriyor 2 bine almış oluyorsunuz.
Almadan elinize uyuyor mu bakın.
Bu mouse çok hoşuma gitti geri ödemeyi alabilmek için asusun kendi sitesinden mi almamız lazım ?

Edit : kampanya bitmiş

Bu model alınırmı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı