Eliniz kac cm ve tutus tipiniz nedir?Bütçem 2000 TL Gaming Wireless mouse arıyorum. Attack Shark X3 ile Attack Shark X3 Pro arasında kaldım. Nereden alacağımı bilmiyorum Amazon'da 1000 TL Trendyol'da 2500 TL ya da başka mouse önerileriniz var mı?

MSI'ın böyle bir ürünü de var o fiyata. İlgilenirsen buyur.Bütçem 2000 TL Gaming Wireless mouse arıyorum. Attack Shark X3 ile Attack Shark X3 Pro arasında kaldım. Nereden alacağımı bilmiyorum Amazon'da 1000 TL Trendyol'da 2500 TL ya da başka mouse önerileriniz var mı?

G305 kullanıyorum MediaMarkt'dan aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç pil değiştirmedim performans modunda hâlâ çalışıyor. Gayet memnunum. G102'nin kablosuz hali gibi küçük ele uygun![]()
Kampanya bitti. Fatura tarihi 26 Temmuz'dan önce olması gerekiyor. Dikkat edelim hocam boyle seylere.ASUS Promotion 3 bine alıyorsnuz bin TL'sini geri ödeme ile size veriyor 2 bine almış oluyorsunuz.![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Farenin iyisi kötüsü mü olur kardeşim ekran kartı veya işlemcimi bu. Tepki süresi olarak belki olabilir ama sanmıyorum.![]()
Farenin iyisi kötüsü mü olur kardeşim ekran kartı veya işlemcimi bu. Tepki süresi olarak belki olabilir ama sanmıyorum.![]()
Eliniz kac cm ve tutus tipiniz nedir?
Attack Shark bu butcede asla tercih edilmez.![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu mouse çok hoşuma gitti geri ödemeyi alabilmek için asusun kendi sitesinden mi almamız lazım ?ASUS Promotion 3 bine alıyorsnuz bin TL'sini geri ödeme ile size veriyor 2 bine almış oluyorsunuz.![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Almadan elinize uyuyor mu bakın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.