2000TL'ye %75-%100 klavye önerisi

Bütçe
2000

Madlions dediğin şeyin içindeki mcusunun ve hall effect sensörünün datasheetini atar mısın bana? Sen iyi oyuncu olabilirsin. Arkadaş değildir. Snaptapi emin ol driveri açık kaynak kodlu paylaşsalar ben eklerim klavyeye yazılım olarak manyetik switche özel bir şey değil. Kronik Madlions önermenden belli klavyeden anladığın. Melgeekte alınmaz. Gidip jade Pro switchli sikakeyb HM80 alabilir. Yazılımsal olarak dedim ayrıca driverda var dedim mi? Madlions'u bu forumda klavye bilenler önermez. Manyetik klavyelerin daha iyi olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Bana söyler misin hikaye oyunu oynayan adam RT özelliğini mod tap snap tap gibi şeyleri yapabileceğini? Ayrıca datasheetleri bekliyorum senden. Ben markaya ulaştım bana veremeyeceklerini söylediler herkese açık paylaşıyor diğer markalar. 4-5 aylık markaya güvenin tam galiba

Biri melgeek made68, biri de Wooting 60HE çakması.

"Çok iyiyim" diyebiliyorsanız önerilerinizi kendinize saklayın, bizim böyle bir derdimiz olmadığı için insanlara daha efektif kullanabilecekleri şeyler öneriyoruz.

Madlions Mad 68 HE'nin kronik neyi var? Bilmediğimden soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madlions mad 68 henin kronik neyi var bilmediğimden soruyorum.

Kronik RGB ve mcu problemleri var, LED'ler en yüksek parlaklıkta ısınıyor ve yüksek akım çekiyor, ardından sürekli klavyenin bağlantısı kesilip duruyor. Mcuda ise gayet kalitesiz olduğu belli oluyor, güncelleme yaparken bile problem yaşayanlar hat safhada. Bootloader modundayken kendini kapatıyor, sonrasında içerisindeki yazılım siliniyor ve yenisini de yükleyemiyorsunuz. PCB üzerindeki pinlerden bootloader moduna almanız gerekiyor.

Ben fun60 pro almistim rtsini açtığımda takılma yaptı 5 dk falan a d tuşları oda biraz soğuktu ondan olduğunu düşünüyorum bide esc tuşunun RGB rengini 30 dk degistirememistim başka bu tarz sorunlar yaşayan var mı diye araştırdım pek yok sonra ace60 pro aldım ucuz hem diye şimdi uzundur bunu da kullanıyorum bu da güzel takılma yapmadı soğukta yapması normal mi sizce(öyle buz kesmiyordu)

İlk kullanmadan önce kalibre etmiş miydiniz?

Çok da alakalı diyemem maalesef, tuşların hepsinin tek tek kalibre edilmesi gerekir bu durumda. Switchlerle alakalı bir sorun olabilir muhtemelen, diğer türlü bir problem olacağını sanmıyorum, ESC LED'i de genelde klavye şarj olurken yanıyor.

Niye alınmıyor? Neyini gördünüz? Merak ettim benim best klavyemdir bu.

Hocam Madlions 60HE aldım burnumdan getirdiler ne güncelleme yapabildim ne adamakıllı kullanabildim kendi kendine gidip duruyor değişim yaptılar direkt sattım W75 EZ63 gibi klavyeler kullansan bestin yanından geçemezdi mcusuda sıkıntılıymış tabii bu mad 60 için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…