Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle çok iyi oyuncu bir oyuncu olduğumu söylemeliyim. RT sizi iyi oyuncu yapmaz ama avantaj kazandırır. Sırf kablosuz diye ve klavyenin kendi yazılımında bile snaptap yokken var demenize de ayrıca hayran kaldım.
Ayrıca sadece merakımdan sormuştum bu klavyeyi neden önerdiğinizi.
Konu bizim tartışmamıza dönmeden herkese iyi Sosyaller.
Hala tercihim, Madlions nano68, Mad60/68.
Bütçesi daha yüksek olsaydı, melgeek önerirdim.
Madlions dediğin şeyin içindeki mcusunun ve hall effect sensörünün datasheetini atar mısın bana? Sen iyi oyuncu olabilirsin. Arkadaş değildir. Snaptapi emin ol driveri açık kaynak kodlu paylaşsalar ben eklerim klavyeye yazılım olarak manyetik switche özel bir şey değil. Kronik Madlions önermenden belli klavyeden anladığın. Melgeekte alınmaz. Gidip jade Pro switchli sikakeyb HM80 alabilir. Yazılımsal olarak dedim ayrıca driverda var dedim mi? Madlions'u bu forumda klavye bilenler önermez. Manyetik klavyelerin daha iyi olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Bana söyler misin hikaye oyunu oynayan adam RT özelliğini mod tap snap tap gibi şeyleri yapabileceğini? Ayrıca datasheetleri bekliyorum senden. Ben markaya ulaştım bana veremeyeceklerini söylediler herkese açık paylaşıyor diğer markalar. 4-5 aylık markaya güvenin tam galiba