2000TL'ye %75-%100 klavye önerisi

Bütçe
2000
Hocam bu iyizicoyu parolapara değilde aynı yöntemle Akbank misal onla kullansam uyar mı iyizico da sıkıntı çıkar mı sizce orda bir kampanya buldum da

Yani kampanya koşullarına ve kullanma şekline bağlı biraz. Eğer parolaparadaki gibi sanal kart ile yapılıyorsa sorun olacağını sanmam.

Bir kampanyayı atma imkanın var mı hocam, göz atayım.
Hocam akbank'ta gezerken denk geldim de böyle bir şeye hani çok fazla bir şey yok ama sonuçta ekstradan veriyor

Yani kampanya koşullarına ve kullanma şekline bağlı biraz. Eğer parolaparadaki gibi sanal kart ile yapılıyorsa sorun olacağını sanmam.

Bir kampanyayı atma imkanın var mı hocam, göz atayım.
Yani zaten banka kartı var bende direkt banka kartı bilgilerini gireceğim sıkıntı çıkarmı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-22-21-29-14-960_com.akbank.android.apps.axess.jpg
    Screenshot_2025-04-22-21-29-14-960_com.akbank.android.apps.axess.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 17
Bu İyzico'daki gibi geçerli siteler tarzı bir muhabbet yoksa sorun çıkacağını sanmam hocam.

Ya önemli olan şey hocam İyzico da sıkıntı çıkar mı paparola +iyizico yapıyorduk ya onu yaptığımızda İyzico'dan ilk kez alışveriş yapiosak 300 daha geliyordu değil mi sıkıntı cikmiodu

Ya önemli olan şey hocam İyzico da sıkıntı çıkar mı paparola +iyizico yapıyorduk ya onu yaptığımızda İyzico'dan ilk kez alışveriş yapiosak 300 daha geliyordu değil mi sıkıntı cikmiodu
Alacağın sitede iyzico geçerliyse sorun çıkmaz ama ilk alışverişe 300 TL cashback şu an var mı yok mu bilemiyorum. Müşteri hizmetleri kimisine var diyo kimisine yok diyor, kimisine bu ay gaming gende geçerli değil dendi 300 TL için. En son geçen hafta forumdan bir arkadaş almıştı ama alamayan birkaç arkadaşım daha oldu. O yüzden kesin bir şey diyemiyorum maalesef, en iyisi canlı desteğe sorman olur o kampanyayı.​

Alacağın sitede iyzico geçerliyse sorun çıkmaz ama ilk alışverişe 300 TL cashback şu an var mı yok mu bilemiyorum. Müşteri hizmetleri kimisine var diyo kimisine yok diyor, kimisine bu ay gaming gende geçerli değil dendi 300 TL için. En son geçen hafta forumdan bir arkadaş almıştı ama alamayan birkaç arkadaşım daha oldu. O yüzden kesin bir şey diyemiyorum maalesef, en iyisi canlı desteğe sorman olur o kampanyayı.​
Sordum iki kere ikisinde de var dediler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı