2000TL'ye halı saha için dişli krampon önerisi

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Normalde DOS oynuyorum. Yeri gelir ileri, yeri gelir defansa geçerim. Halısahada oynayacağım için arıyorum. Dişsiz olanlar biraz kayıyor bu yüzden dişli istiyorum. Bütçe fiyat performans diyorsanız zorlarsam 3k'ya kadar çıkabilir. Yine de o fiyatlara çıkmazsak sevinirim.

İstediğim şey biraz da şık durması ayağımda. Ayrıca bilekli olanlar daha iyi kavrama sağlıyor diye biliyorum. Öyle olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Normalde DOS oynuyorum. Yeri gelir ileri, yeri gelir defansa geçerim. Halısahada oynayacağım için arıyorum. Dişsiz olanlar biraz kayıyor bu yüzden dişli istiyorum. Bütçe fiyat performans diyorsanız zorlarsam 3k'ya kadar çıkabilir. Yine de o fiyatlara çıkmazsak sevinirim.

İstediğim şey biraz da şık durması ayağımda.
Hocam cok aman aman bir şey istemiyorsanız puma fature play alabilirsiniz. Bir senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Hocam cok aman aman bir şey istemiyorsanız puma fature play alabilirsiniz. Bir senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Hocam bir kaç yerde okuduğuma göre bu ayakkabı daha çok ince uzun ayaklılar için daha uygunmuş. Benim ayağım taraklı olduğu için kenarlardan sıkar mı? Ayrıca bir numara büyük mü almalıyım?

Hocam birkaç yerde okuduğuma göre bu ayakkabı daha çok ince uzun ayaklılar için daha uygunmuş. Benim ayağım taraklı olduğu için kenarlardan sıkar mı? Ayrıca bir numara büyük mü almalıyım?

Hocam ben çok yapı olarak bilgi sahibi ama yanlardan sıktığı bir tık doğru giyerken elle giymek acı veriyor dediğiniz gibi yandan dar ama uzun fakat giydikce yanları biraz daha düzeliyor. Decathlon da vardı en son denemeden internetten almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı