2000TL'ye Intel Tabanlı Sistem

Evgax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aylarca forumda gezindim, konular okudum, sizin sayenizde toplamayı öğrendim ve sonunda kendi PC mi topluyorum. :)

4gb Corsair Vengeance Ram
Gryphon z87 anakart
İ5 4670k işlemci
Gtx 760 Twin frozr Msi
1tb Harddisk Cavier Blue WD

Sistem bu 1800 TL tutuyor kasa olarak 2 seçenek var ;

CORSAIR CC-9011011-WW-600CX kasa - inventus

CORSAIR CC-9011023-550VS kasa - inventus

Başından beri kasa olarak 400r istiyordum ama 200r baya ucuz bunun sebebi nedir ?

2 kasa arasında ne farklar var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz şayet sistem çok dengesiz olmuş.
İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartını yükseltebilir ve belleği 8 GB yapabiliriz.

O sisteme GSkill
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit R28 TL

Yakışır 4 az olmuş.

Kasayıda
Cooler Master Haf 912 Advance Gx 80Plus 750W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Veya
http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi™-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa.html
Yap.

Arkadaşım söylemesi kolayda butce 2000 TL ben zar zor böyle sığdırdım sonradan 4gb daha alıp devam ederiz. Ayrıca 750watt bana göre çok fazla. Ben size 200r ile 400r arasında çok fark varmı aradaki farklar ne onu soruyorum belki 200r alarak ekran kartını 770 yaparız.

550 watt vs serisi corsair güc kaynagi bu sistemi kaldirir mi ?

Toplam bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz şayet sistem çok dengesiz olmuş.
İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartını yükseltebilir ve belleği 8 GB yapabiliriz.
Dengesiz olan yerini söylerseniz beraber düzeltebiliriz ben herhangi bir dengesizlik göremiyorum 200R seçip gtx770 olursa eğer taş gibi olur neresi dengesiz ?

Silinen üye dedi:
Hayırlı olsun servis yüzü görmesin :)
Eyvallah teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı