2000TL'ye kablolu oyuncu faresi önerisi

Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 3600
Anakart: Gigabyte B450M S2H
GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700
RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz
PSU: SHARKOON SHP650V2
SSD: KINGSTON A400 120GB
HDD: 1TB SEAGATE
Merhaba arkadaşlar maksimum 1500-2000TL bandında kablolu bir oyuncu faresi arıyorum. Sağlamlık ve hafiflik arasında güzel bir denge kurması gerek. Varsa sağlam kablosuz fareler de olabilir.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Daha ucuz bir öneriniz var mıdır hocam?
Aula SC680.

Tutuşunuz nedir tam olarak?
images (3).jpeg

Hocam ben palm ve claw karışımı tutuyorum ama her tutuş tarzı için uyumlu bir fare olursa daha iyi olur. Düzenli olarak gittiğim bir internet kafe var G102 ve G203 gibi rezalet fareler kullanıyorlar. Kendileriyle konuştuğumda fare başı maksimum 2000LIRA bütçelerinin olduğunu belirttiler. Ben de sizlerin yardımıyla birkaç öneri sunayım dedim.

Hocam ben palm ve claw karışımı tutuyorum ama her tutuş tarzı için uyumlu bir fare olursa daha iyi olur. Düzenli olarak gittiğim bir internet kafe var G102 ve G203 gibi rezalet fareler kullanıyorlar. Kendileriyle konuştuğumda fare başı maksimum 2000LIRA bütçelerinin olduğunu belirttiler. Ben de sizlerin yardımıyla birkaç öneri sunayım dedim.

MCHOSE A5 Ultra daha iyi olur o zaman bütçenizi 50 TL aşıyor ama hocam.
Bütçe çıkmazsada Aula'yı alın.

MCHOSE A5 Ultra daha iyi olur o zaman bütçenizi 50 TL aşıyor ama hocam.
Bütçe çıkmazsada Aula'yı alın.

Tamamdır hocam bu iki önerinizi kendilerine sunacağım. Varsa kablosu entegre bir mouse da önerirseniz güzel olur. Kablosuz ve kablosu çıkarılabilir farelerin çalınma kaygısı var da.

İlla top tier sensörlerle gelmesine gerek yok. 3335 gibi sensörler de yeterli olur diye tahmin ediyorum.

Tamamdır hocam bu iki önerinizi kendilerine sunacağım. Varsa kablosu entegre bir mouse da önerirseniz güzel olur. Kablosuz ve kablosu çıkarılabilir farelerin çalınma kaygısı var da.

İlla top tier sensörlerle gelmesine gerek yok. 3335 gibi sensörler de yeterli olur diye tahmin ediyorum.

SS Prime olabilir o modelleri iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı