2000TL'ye kadar gamepad önerisi

Ali Eren1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yukarıda da yazdığı gibi 2000 TL'ye kadar bir gamepad önermenizi istiyorum. Oynayacağım oyunlar eski nostajik oyunlar. O yüzden profesyonel bir cihaza gerek yok, cihaz hem Windows'ta hem de Linux'ta çalışabilir olmalı. Biraz araştırarak üç modele denk geldim ancak Temu'dan olanı pek alasım açıkçası pek güvenmiyorum.

Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
https://www.hepsiburada.com/throne-...la-uyumlu-p-HBCV000084M630?magaza=Hepsiburada
Hydra Kablosuz Oyun Kolu Gamepad

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yukarıda da yazdığı gibi 2000 TL'ye kadar bir gamepad önermenizi istiyorum. Oynayacağım oyunlar eski nostajik oyunlar. O yüzden profesyonel bir cihaza gerek yok, cihaz hem Windows'ta hem de Linux'ta çalışabilir olmalı. Biraz araştırarak üç modele denk geldim ancak Temu'dan olanı pek alasım açıkçası pek güvenmiyorum.

Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
https://www.hepsiburada.com/throne-...la-uyumlu-p-HBCV000084M630?magaza=Hepsiburada
Hydra Kablosuz Oyun Kolu Gamepad
Bende aynı kararı vermeye çalışıyorum eğer bu konuda bilgin varsa bana da öneride bulunabilir misin? (bütçe 2000tl)
Aklımdaki modeller

Direkt önerdiğim bir link yok lakin param güvende zaten alıcıyı korumaya yönelik bir sistem, kol açıklamadan farklı çıkarsa veya hasarlı gelirse iadeniz kolay olur. Gene de sorun çıkacağını ben sanmıyorum

Hocam bence biraz yazı tura burası, ama marka güvenilirliği ve garanti açısından 8bitdoyu öneririm, çok da fark etmez kalan özellikleri
Adam yokuşa sürdü param güvende hizmetini reddetti bende iyi günler dedim şuan 8bitdo ile x05 i araştırıp ikisinden birini sipariş vereceğim çok uzadı bu iş maalesef bişi alırken aşırı araştırıyorum :)

Adam yokuşa sürdü param güvende hizmetini reddetti bende iyi günler dedim şuan 8bitdo ile x05 i araştırıp ikisinden birini sipariş vereceğim çok uzadı bu iş maalesef bişi alırken aşırı araştırıyorum :)
Yabancı youtuberları izlemenizi tavsiye ederim zira türkiyede yeterli içerik yok, veya reddite bakmanız gerek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı