2000TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Palm grip tutuşu olarak kullanıyorum 15 - 8cm el çapım.

kullanıyor musunuz bunu yada bi incelemesi var mı ?

Aklımda olsun bu o zaman fiyatı da uygun gayet teşekkür ederim.
Bunlara bakabilirsin.

Hafif olması önemli benim için batarya o kadar dert değil her gün bitecek değil sonuçta.

Ben R1 modelini kullanıyorum 10 gün boyunca kullandım 30'a düşerebildim şarjını R1 Pro 48 gr ve özellikleri muhteşem iyi ve Superlight'ın neredeyse aynısı tam senin istediğin gibi bir mouse.

Bunlara bakabilirsin.

Şöyle söyleyeyim ben sade ve dümdüz simetrik mouse seviyorum şu anki mouse Logitech G PRO Wireless o da hediye gelmişti çok büyük ama sade ve simetrik olduğu için seviyorum başka varsa dediğim gibi yazabilirsiniz.

Ben R1 modelini kullanıyorum 10 gün boyunca kullandım 30'a düşerebildim şarjını R1 Pro 48 gr ve özellikleri muhteşem iyi ve Superlight'ın neredeyse aynısı tam senin istediğin gibi bir mouse.

Sanırım ona kafam daha yatkın incelemesine de bakacağım. teşekkür ederim öneri için.

YouTube'da birçok incelemesi var swarcow da incelemişti.

Bu farelere bakabilirsin bu arada F1 modelinin 4000 Hz alıcısı ayrı satılıyor eğer satın almazsan fareyi sadece 1000 Hz olarak kullanabiliyorsun.
SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.

Peki 4000Hz o kadar önemli bir şey mi?

Peki 4000Hz o kadar önemli bir şey mi?

Orası biraz sana bağlı bana soracak olursan eğer Valorant, CS2 gibi oyunları oynamıyorsan ve Ryzen 5600'ün altında bir işlemciye sahipsen gerek yok ama 2000 Hz kesinlikle olmalı ve m3s kutudan 2000 Hz olarak geliyor.

VGN Dragonfly F1 Pro - VXE R1 Pro arasında kaldım şu an için.

Orası biraz sana bağlı bana soracak olursan eğer Valorant, CS2 gibi oyunları oynamıyorsan ve Ryzen 5600'ün altında bir işlemciye sahipsen gerek yok ama 2000 Hz kesinlikle olmalı ve m3s kutudan 2000 Hz olarak geliyor.
Darmoshakr m3s varun 2K kablosuz modda 2.4 GHz çalışmıyor darmoshark m3s te birçok kronik sorun var hocam.

VGN Dragonfly F1 Pro - VXE R1 Pro arasında kaldım şu an için.
Vxe R1 Pro al bence ikiside VGN in mouse u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…