2000TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Orası biraz sana bağlı bana soracak olursan eğer Valorant, CS2 gibi oyunları oynamıyorsan ve Ryzen 5600'ün altında bir işlemciye sahipsen gerek yok ama 2000 Hz kesinlikle olmalı ve m3s kutudan 2000 Hz olarak geliyor.

İşlemci olarak Intel -7 13700F var FPS oyunları oynuyorum ama eskisi kadar değil

Vxe claw grip tutanlar için daha iyi bir tercih VGN ise daha çok ufak eller için palm ya da fingertip tutuşu destekliyor.

VGN F1 Pro modeli o zaman daha mantıklı ama 1000Hz demiştiniz değil mi onun için yine de mantıklı mı onu almam dediğim gibi FPS oyunları oynamayı bıraktım sayılır arada sadece oynuyorum zevkline rekabetçi olarak değil.

Hocam dediğim gibi VXE R1 Pro modelini zam gelmeden ve stoku bitmeden bence al SWAR50 kodunu kullanırsan 50 TL'lik bir indirimde oluyor.

Dikkate alacağım şu an ikiye indirdim kafamdaki fareyi sizin dediğiniz bir de diğer arkadaşın ikisi arasında fiyat farklı var ama incellemerine de bir bakmak istiyorum.

VGN F1 Pro modeli o zaman daha mantıklı ama 1000Hz demiştiniz değil mi onun için yine de mantıklı mı onu almam dediğim gibi FPS oyunları oynamayı bıraktım sayılır arada sadece oynuyorum zevkline rekabetçi olarak değil.

Dikkate alacağım şu an ikiye indirdim kafamdaki fareyi sizin dediğiniz bir de diğer arkadaşın ikisi arasında fiyat farklı var ama incellemerine de bir bakmak istiyorum.
Hocam bende fps oyunları oynuyorum 1k hz bana yeterli geliyor istiyorsan 4k hz dongle alırsın.

Aldıınız mı hocam mouse ? Bende günlük kullanıcıyım arada lol felan oynuyorum o yüzden benim içinde 1K yeterli ama tutuş şeklime göre VGN F1 Pro tam olacak gibi gözüküyor. VXE F1 Pro daha ucuz ama o biraz daha aşağı kayan bir tarza sahip, şuan logitech g pro wireless kullanıyorum tekerlek sorunundan dolayı değiştirmek istiyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı