2000TL'ye klavye önerisi

Bütçe
Max 2000 tl

GüneşliGölge

Yoctopat
Daha fazla  
Yaza girer girmez PC toplayacağım için klavye araştırıyordum. Bütçem 2000 TL'yi geçmiyor. Havit KB 904l diye bir klavye gördüm manyetik switch ve 8000 Hz diyorlar. Acaba acele edip alsam mı daha mantıklı olur yoksa o zamana kadar daha iyi klavyeler çıkar mı?

Yaza girer girmez PC toplayacağım için klavye araştırıyordum. Bütçem 2000 TL'yi geçmiyor. Havit KB 904l diye bir klavye gördüm manyetik switch ve 8000 Hz diyorlar. Acaba acele edip alsam mı daha mantıklı olur yoksa o zamana kadar daha iyi klavyeler çıkar mı?

Hocam bu bütçede manyetik klavye çok da mantıklı değil fikrimce @kxy

Malzeme kalitesi, yalıtım, hissiyat ve ses olarak mekaniklerden cok gerideler denk fiyatta. Sundugu ekstralarin bir al beniside yok.

FPS oyunları oynadığım için manyetik switch istiyordum özellikle Rapid trigger, vb. özellikler için ama bu fiyata bu klavye kalitesiz mi olur diyorsunuz?

FPS oyunları oynadığım için manyetik switch istiyordum özellikle Rapid trigger, vb. özellikler için ama bu fiyata bu klavye kalitesiz mi olur diyorsunuz?

Rapid trigger ve snap tap sandigin gibi etkili özellikler degil özellikle zaten ortalama bir movementin varsa. Cidden kotuysa toplamana yardimci olur ancak. CS'de snap tap zaten acamiyorsun oyun lobiye atıyor. Valorantın ise mekaniklerine cok bir etkisi yok bu ozelliklerin. Elimde hem meanik hem manyetik klavye var Faceit 2300 eloyum ve cok ufak etkiler harici nerdeyse hicbir fark yok.

Ek olarak manyetik switchlerin tuş ömrü daha uzun olur diyorlar doğru mudur?

Surtunme olmadigi icin genel anlamda evet, ancak giris seviye manyetiklerdende cok birsey beklememek gerek. Malzeme kalitesi ve yalitim olarakta kotuler mekaniklere gore bu butcede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı