2000TL'ye SSD önerisi

Bütçe
2000TL
Evet hocam ama yeni alacaginiz SSD'yi ana M.2 slotuna takip eski SSD'yi boyle kullanin.

Tamamdir onu yapacagim zaten. Bir sorum olacak. Ben yeni gelen SSD'ye Windows kurulumu yapacagim + oyun oynayacagim. Elimdekine ise Linux kurma planim var. Ancak Linux kurarsam Windows uzerinden Linux'a oyun kurma sansim olur mu? Ya da tam tersi.

Tamamdir onu yapacagim zaten. Bir sorum olacak. Ben yeni gelen SSD'ye Windows kurulumu yapacagim + oyun oynayacagim. Elimdekine ise Linux kurma planim var. Ancak Linux kurarsam Windows uzerinden Linux'a oyun kurma sansim olur mu? Ya da tam tersi.

Bu tarz islerden pek anlamam hocam kusura bakmayin.

Bu tarz islerden pek anlamam hocam kusura bakmayin.
Sıkıntı yok. Alabildigimde konu acarim artik.

@kxy hocam bu ana SSD mi yapacaksin sorununu neden soruyorsunuz? Mesela ben g2'yi ana SSD yapacagim. Yapmayacak olsam oneri degisecek miydi?

Son düzenleme:
Sıkıntı yok. Alabildigimde konu acarim artik.

@kxy hocam bu ana SSD mi yapacaksin sorununu neden soruyorsunuz? Mesela ben g2'yi ana SSD yapacagim. Yapmayacak olsam oneri degisecek miydi?

Evet hocam. Ana SSD yapacagi icin DRAM iceren bir SSD daha iyi olur. Mesela 2. SSD yapacaksa ve ana SSD sinde DRAM varsa hız faktoru yuzunden SN580 daha iyi bir secenek 200 mb hmb onbellegi oldugu icin iyi bir stabilitede sunuyor. Eger ana SSDsinde DRAM yoksa yine G2 oneririm cunku DRAM Windows kurulumunda ani hiz dususlerini cok iyi önluyor.

Evet hocam. Ana SSD yapacagi icin DRAM iceren bir SSD daha iyi olur. Mesela 2. SSD yapacaksa ve ana ssdsinde DRAM varsa hız faktoru yuzunden SN580 daha iyi bir secenek 200 MB HMB onbellegi oldugu icin iyi bir stabilitede sunuyor. Eger ana ssdsinde DRAM yoksa yine G2 oneririm cunku DRAM Windows kurulumunda ani hiz dususlerini cok iyi önluyor.

Oldugunu hiç sanmiyorum. Sistemden gorme sansim var mi? Ya da fiziksel olarak. Noname cunku.

Marka ve model numarasini atma sansiniz varmı?
Markasi dragos ama modele bakayim.

nonamessd.png

Ben hakkinda bir bilgi bulamadim. Flastan dolayi yazi parlamis. Okunuyor ancak okuyamazsaniz yazarim.

@kxy DRAM yok diye dusunuyorum. Ancak bir bilgi bulamadim.

Son düzenleme:
@kaiser soze hocam cok isindigini yazmissiniz g2'nin. Fotografi paylastigim SSD'nin yerine takacagim. Sorun olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı