2000TL'ye Toplama mı? Hazır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ProGamerS

Hectopat
Merhabalar.
Nisanda yeni bir pc alacağim. Şimdiki pcm satilik 800 tl. Onu geçin de 2000 tl'ye bir sistem toplamak istiyorum. Ya da direk pc mi alayim? Kararsizim. Hangisi?
Siz soyleyin ankart vs. Onerin ve ya pc onerin normal 2000 tl ye.

Not: Monitoru bosverin.

;) Şimdiden tesekkür. Link atin birde Recep abiii yardimci olursan çok sevinirim. ;)

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
ASUS
DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
34,00 USD90,67 TL*83,42 TL
COOLER MASTER
RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
162,00 USD432,02 TL*397,46 TL
Toplam (KDV Dahil):​
2.629,46 TL
*2.419,11 TL

Toplam %25 indirim ile 2001₺ tutuyor.

Tabii ki, emredersiniz paşa hazretleri. Bir de çay veya kahve de ister misiniz? "Önerin" ve "Önerir misiniz", "Link atın" ve "Link atar mısınız" gibi kelimeler arasındaki farkın (mısın, misin ekleri gibi) dağlar kadar olduğunu da hatırlatmak isterim. İlk önce düzgün konuşup yazmayı öğrenin sonrasında konu açarsınız. Emir kipleriyle konuşmasanız çok iyi edersiniz. Burada da normal hayatınızda da.

Topladığıma gore 1840tl tutuyor. Ama ben en ustteki fiyatla topluyorum sakıncası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar; sitede 1 aydan uzun süre sonra alınacak sistem konusu açmanın yasak olması, tamamen sizin için düşünülmüş bir uygulamadır. Her an büyüyen ve gelişen teknoloji dünyası içinde, bir ay sonra satın alacağınız sistemi bu günden toplamak büyük bir hata olur. Çünkü piyasa içerisinde fiyatlar ve ürünlerin, yeni çıkan ürünler sonucu, fiyatlarının ve performanslarının değişmesi söz konusudur.

Kendinin ve değerli arkadaşlarımın zamanını daha fazla tüketmemen için konuyu kapatıyorum.

Güncel sistem tavsiyeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı