2000TL'ye Toplama Pc Tavsiye

Burak mertoglu53

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar bu mart ayında battlefield hardline ile gta 5 almayı düşünüyorum pc ye bunun icin pc toplamaya karar verdim fakat pc parçalarıyla pek bilgim yok bana 2000Tl ye güzel bi oyun pc si tavsiye ederseniz sevinirim 2000tl yi aşmasın 8gb olsun ultra zorunlu degil high dada oynarim sorun yok tavsiyeleri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Lütfen biri tavsiyede bulunsun artık.

Sisteminizi topluyorum.

Kesinlikle bu sistemi öneririm 100 tl aştım ama bütceyi degecektir ama fazla para vermek istemiyorsanız. Ekran kartını bununla degiştirmenizi öneririm. www.vatanbilgisayar.com: R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
2.png

Sisteminizi topluyorum.

Kesinlikle bu sistemi öneririm 100 tl aştım ama bütceyi degecektir ama fazla para vermek istemiyorsanız. Ekran kartını bununla degiştirmenizi öneririm. www.vatanbilgisayar.com: R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Eki Görüntüle 49824
Topladığınız sistem çok güzel olmuş ben bu sistemi nasıl alabilirim şimdi para zaten hazırda vatan bilgiseyara gidip ne yapacıcam acaba.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı