2004 model 1.6 Renault Scenic alınır mı?

Emresel sorular

Decapat
Daha fazla  
2004 model (manuel) scenic almak istiyorum. Araç 270 bin kmde ve en full paketi olduğunu belirtmiş. Sizce alınır mı? Veya alırken nelere dikkat etmeliyim.?

Son düzenleyen: Moderatör:
2004 model (manuel) scenic almak istiyorum. Araç 270 bin kmde ve en full paketi olduğunu belirtmiş. Sizce alınır mı? Veya alırken nelere dikkat etmeliyim.?
Göstergeler arıza olabiliyor km sayacı doğru göstermediği oluyor bu nedenle onun harici MPV aile aracı piyasası çok yok bilen alıyor 1.6 16v da sorunsuz Scenic 2 dir alacağınız araç muhtemelen 2004 Scenic 1 Ler de var lakin çok az sayıda

Göstergeler arıza olabiliyor km sayacı doğru göstermediği oluyor bu nedenle onun harici MPV aile aracı piyasası çok yok bilen alıyor 1.6 16v da sorunsuz scenic 2'dir alacağınız araç muhtemelen 2004 scenic 1'ler de var lakin çok az sayıda.

Moturu aküsü yürüyen aksamları bana sorun çıkarmadığı sürece göstergeler problem olmaz.

Bizde vardı konforlu bir araç lakin kilometre yüksek motora iyi baktırın. Ayrıca dedikleri gibi elektronik arızalara hazırlıklı olun, biz satmadan önceki zamanlar ayda bir elektronik arıza çıkmaya başlamıştı, donanım çok olunca arıza biraz kaçınılmaz oluyor.

Merhaba en dolu pakedi o dönemlerde Renault Dynamique ve Privilege kullanıyor. Ve bu paketlere tüm opsiyonlar eklendiğinde Dynamique pakedi Dynamique Techno Plus, Privilege pakedi ise Privilege Plus oluyor. Ekstra olarak Cam tavan - Hız Sabitleme / Sınırlama - Far yıkama - Dijital Klima paneli - Otomatik kararan iç dikiz aynası - Elektrikli ayna - Mercekli ve yola adapte farlar gibi özellikler geliyor. Privilege donanımında ise iç mekan ekstra olarak bej döşeme rengi ile geliyor. O dönemde üretilen Renault araçların ortak kaderi Elektrik sorunu. Farların bir anda çalışmaması, far ayarının sürekli bozulması, hız sabitleyicinin arızalanması, kendi kendine elektrik kesmesi, kilit sistemindeki sorunlar gibi sorunlarla mücadele edebilirsiniz fakat en dolu pakedi aldığınız sürece doluluk sizi tatmin ediyor ve aracın sorunlarını unutturuyor. Almanızı tavsiye ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı