Bu konuyu gördüm ama alt tarafta yazdığım sorunun cevabını bulamadım. Ben tecil ettirmek istiyorum, arkadaş tecilini bozdurmuş. Nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. O yüzden buraya danıştım.Ekim 2004 askere ne zaman gider?
Ekim 2004 doğumluyum e-devlet üzerinden tecilimi bozdurdum sağlık ocağına gidip işlemlerimi hallettim tahminen ne zaman gideceğim yer belli olur?www.technopat.net
Bu konuyu gördüm ama alt tarafta yazdığım sorunun cevabını bulamadım. Ben tecil ettirmek istiyorum, arkadaş tecilini bozdurmuş. Nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. O yüzden buraya danıştım.
Teşekkürler, arama motoru üzerinden aratınca ulaşamadım bu tarz bir konuya.Anladım. Konu hakkında bilgim olmamasına rağmen minik araştırma ile kolayca cevaplara ulaştım.
2. kez mezuna kalmak ve askerlik
Merhaba, 2021 yılında mezun oldum, 2. kez mezuna kalacağım, yani YKS'ye 2023 yılında gireceğim. e-Devlet'den "askerlik durum belgesi" çıkarttım ve şu yazıyor: "Aşağıda kimliği yazılı yükümlünün 31/12/2022 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur." 28 Ocak 2003 doğumluyum. Sınav da haziran...www.technopat.net
Bu konuda istediklerinizi bulabilirsiniz, kısaca yazmam gerekirse en detaylı bilgileri askerlik şubesine gidip alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.