2005-2010 model arabalar hala alınır mı?

Toyota Corolla (2005-2010)
Honda Civic (2006-2010)
Toyota Yaris (2005-2010) fiyatları hakkında bilgim yok bu sınıf ve yıldaki araçlara uzun süredir bakmadım siz detaylı araştırıp söyleyebilirsiniz.

Reno Clio, Opel Corsa gibi Avrupa'lı üreticiler nasıl?

Japon'lara kıyasla yürüyen aksam problemleri çok daha fazla olur. Kaportaları daha sağlamdır ve malzeme kaliteleri daha iyidir ama onu söyleyeyim.

Çoğu kişi bana katılmayacak ama ben toros alırdım bir sorun çıkartırsa da kendim yapardım. Hem daha ucuza alacaksınız hem de çoğu şeyi kendiniz yapabilirsiniz tamiri çok kolay.

(Oto tamirciyim.)

Japon'lara kıyasla yürüyen aksam problemleri çok daha fazla olur. Kaportaları daha sağlamdır ve malzeme kaliteleri daha iyidir ama onu söyleyeyim.

Clio ile Corsa'nın o yaşlarda kaportasında malzemesinde neredeyse hiç fark yok. Hatta Corolla'da iç TRIM'ler sağlam oluyor Clio'da kırık oluyor.

Çoğu kişi bana katılmayacak ama ben toros alırdım bir sorun çıkartırsa da kendim yapardım. Hem daha ucuza alacaksınız hem de çoğu şeyi kendiniz yapabilirsiniz tamiri çok kolay.

(Oto tamirciyim.)

Clio ile Corsa'nın o yaşlarda kaportasında malzemesinde neredeyse hiç fark yok. Hatta Corolla'da iç TRIM'ler sağlam oluyor Clio'da kırık oluyor.

Maalesef bu konuda size katılmıyorum hocam yıl fark etmeksiniz Japon'ların malzeme kalitesi diğerleriyle yarışamaz. Siz oto tamirciymişsiniz saygı duyarım fikrinize :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı