2006 Nissan Micra 1.2 alınır mı?

Ragnar Lothbrok

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazdığım gibi 7-8 ay sonra satacağım. 440.000 TL'ye tanıdığımdan almak istiyorum. Araç 10 yıldır onda ve 130k kilometrede. Sizce alınır mı?

Arabayı biliyorsanız ve sorunsuz olduğundan eminseniz alınabilir. Fiyatta 400 bine biraz daha yaklaşması iyi olur, piyasa berbat 500-600 yazıyorlar ama o parayı hak ettiğini düşünmüyorum asla. Otomatikse satma konusunda sorun yaşamazsınız ama manuelse Micra'ların kitlesi gereği satarken biraz bekletebilir.

Şehiriçinde kullanacaksanız alınabilir zaten 7-8 ay sonra satacakmışsınız. 1.2 motor uzun yolda gitmiyor. Yılına göre Km'si iyimiş ama.

Hocam piyasası biraz ağır al-sata gideceğini düşünmüyorum, tanıdığınızın da olsa ekspertiz yaptırmadan araç almayın. Peynir ekmek gibi gidecek araç arıyorsanız daha modelli araçlar bulabilirsiniz bu paralara.

2006 olması başlıca bir sorun mu ?
Değil, bu fiyatlara zaten 2010 üstü araba zor. Biraz modelli bir şey alayım deseniz kilometreler fırlayacak 250-300 binlere. İyi bir ekspertiz ve ustaya kontrol sonrası gayet alınabilir, kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı