2006 Nissan Micra 1.2 alınır mı?

Hocam piyasası biraz ağır al-sata gideceğini düşünmüyorum, tanıdığınızın da olsa ekspertiz yaptırmadan araç almayın. Peynir ekmek gibi gidecek araç arıyorsanız daha modelli araçlar bulabilirsiniz bu paralara.
Hangi modeller mesela hocam ? Asıl amaç aslında tanıdık olması ve temiz kullanıldığını söylenmesi.

Evet hocam şehir içinde kullanılacak. Korkum sadece 2006 olup sorun çıkarır mı ? Bayan tarafından kullanılıyor uzun zamandır.
Hocam Nissan kalitelidir. Bakımlı kullanıldıysa bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de bir ekspertiz yaptırmanız iyi olur. Fiyatı iyi gibi duruyor. zaten küçük araç park sorunu da pek yaşamazsınız. Kadınların çok tercih ettiği bir araç satarken de çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ancak 1.2 şehir dışında gitmez.

Expertize değil de kendi ustama götürüp göstersem nasıl olur sizce ?
Usta kaporta boyadaki durumları, airbag kontolünü, alt takım kontrollerini vs. ekspertiz kadar detaylı yapamaz. Motoru ustaya gösterip kalan kısımları ekspere gösterin. Arabalar motor ve kaportadan itibaren değil. Airbag, yürüyen kusurlarının ve beyinden arıza kontrollerinin yapılması lazım.

Usta kaputu açacak sesini dinleyecek, sağına soluna bakacak yağ kaçağı var mı diye. Bir şey göremezse al diyecek. İyi bir eksperde çok daha detaylı bakılır. 5-10 bin ekspere vermemek için size ilerde 50-60 bin lira masraf açacak araba almayın.

Hocam Nissan kalitelidir. Bakımlı kullanıldıysa bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de bir ekspertiz yaptırmanız iyi olur. Fiyatı iyi gibi duruyor. zaten küçük araç park sorunu da pek yaşamazsınız. Kadınların çok tercih ettiği bir araç satarken de çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ancak 1.2 şehir dışında gitmez.
Piyasasını da soracaktım. 7-8 ay sonra elden çıkaracağım kolay gider mi hocam ? Aylarca elimde kalsın istemem açıkçası.

Usta kaporta boyadaki durumları, airbag kontolünü, alt takım kontrollerini vs. ekspertiz kadar detaylı yapamaz. Motoru ustaya gösterip kalan kısımları ekspere gösterin. Arabalar motor ve kaportadan itibaren değil. Airbag, yürüyen kusurlarının ve beyinden arıza kontrollerinin yapılması lazım.

Usta motoru açacak sesini dinleyecek, sağına soluna bakacak yağ kaçağı var mı diye. Bir şey göremezse al diyecek. İyi bir eksperde çok daha detaylı bakılır. 5-10 bin ekspere vermemek için size ilerde 50-60 bin lira masraf açacak araba almayın.
Elden de çabuk çıkarılır mı peki hocam ?

Genelde kadınlar ilk araba olarak tercih ediyor bu dönemde Micra'ları, o yüzden otomatikler çok daha rahat satılıyor ama her malın bir alıcısı vardır elbet. Son sahibi olunacak bir araba değil, illa satılır. Kilometrenin düşük olması da avantaj.

Piyasasını da soracaktım. 7-8 ay sonra elden çıkaracağım kolay gider mi hocam ? Aylarca elimde kalsın istemem açıkçası.

Elden de çabuk çıkarılır mı peki hocam ?
Kadınların çok tercih ettiği bir araç. Kız arkadaşımdan biliyorum ehliyeti aldıktan sonra ailesi direkt Nissan Micra alalım demiş. Kesin bir şey diyemem ama araba kaliteliyse satmanız çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Piyasası değişiyor. 250 ye satanda var 550 satan da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı