2006 Nissan Micra 1.2 alınır mı?

Genelde kadınlar ilk araba olarak tercih ediyor bu dönemde Micra'ları, o yüzden otomatikler çok daha rahat satılıyor ama her malın bir alıcısı vardır elbet. Son sahibi olunacak bir araba değil, illa satılır. Kilometrenin düşük olması da avantaj.

Teşekkürler hocam. Peki Max 500'lere başka öneriniz var mıdır temiz bulunacak?

Genelde kadınlar aldığı için bu aracı çabuk çıkar elden. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum şahsen.
Teşekkürler hocam. Max 500K civarlarına başka öneriniz var mı temiz bulunacak ?

Hangi modeller mesela hocam ? Asıl amaç aslında tanıdık olması ve temiz kullanıldığını söylenmesi.
Otomotiv sektöründe çalıştığım için genel bilgilendirme geçeyim hocam, katılan/katılmayan olacaktır ama:

Fiat grubu gayet iyi satıyor, genel kriter 1.4 olmamasına özen gösterin. Kim ne derse desin Fiat benzinli araçları beceremiyor durduk yere elinizde patlamasın.

Peugeout 301, C-elysee güzel araçlar temizini bulmak zor bu tarz araçlar rent a car'a düştüğü için.

Hafif ticari grubuna girerseniz Fiorino, Connect iyi satıyor. Connect'in 110 ve 90hp olanlarına bakın, yaşı gelmiş ağabeylerimiz genel olarak onları çok beğeniyorlar.

Ek önerim gidip 90 model araçlara bu paraları vermeyi asla düşünmeyin, düşünürseniz yeni kardeşinize merhaba diyebilirsiniz. Arabasına iyi bakan arkadaşlarım üzerlerine alınmasın, burada temel amacınız kârınız olduğu için bulaşmayın derim.

Teşekkürler hocam. Peki Max 500'lere başka öneriniz var mıdır temiz bulunacak?
Kendim de kullandığım Fiesta'yı önerebilirim, 1.4 dizelleri güzel ama kilometre çok artacaktır, 200 bin altında bu paralara zor. Belki Getz ve Punto bakılabilir.

Teşekkürler hocam. peki max 500’lere başka öneriniz var mıdır temiz bulunacak ?
Piyasadan pek haberim yok. Yalnızca kullandığım aracı önerebilirim. 2005 Nissan Almera kullanıyorum. 220.000 kilometrede, piyasası 350-400 arasında. 20 yaşında bir araç ve 8 yıldır bizde. Ablamlar bakımsız kullandı ona rağmen bir kere bile ciddi bir motor arızası vermedi. Kalitelidir, ustalara sizi sıkı fıkı etmez. Tabii temizini bulursanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı