2007 1.3 Multijet Albea alınır mı?

Multijet özellikle o yıllarda dizeldeki sorunsuzluğu ile markaya fazlasıyla değer katmıştır. Km fazla gelebilir ama aracın yaşına göre normal. Hemen hemen 20 yıllık bir araç sonuçta. İster istemez metal yorgunluğu ve elektronik aksam problemleri yaşanabilir lakin bunlar canınızı sıkan tarzdan olmaz.

Tek bakmanız gereken şey ağır bakımları ve periyodik bakımlarının zamanında yapılıp yapılmadığı olmalı. Boya/değişen eksperinden çok motor kısmına odaklanılmalı.

@utkuyuksel katılıyorum. 1.3 multijet gayet sorunsuz ve sorun yaşanması durumunda da kolay ve düşük maliyetlerle sorunları genellikle çözülebilen bir motor. Fakat eski, yüksek kmli dizeli önermem. Bir sorun çıkarması durumunda maliyetleri aracın fiyatına oranla yüksek olabilir. Benzinli bir araç bakmanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Fiyat göreceli yani kişiden kişiye değişir, araca bakma niyetiniz varsa zincir sesi varmı yokmu ona çok dikkat edin, 1.3 Multijet sorunsuz bir motor lakin hor kullanıldığı vakitte her motor gibi buda ciddi sorunlar oluşturabilir, motora dikkat ederek bakın.

@utkuyuksel katılıyorum. 1.3 Multijet gayet sorunsuz ve sorun yaşanması durumunda da kolay ve düşük maliyetlerle sorunları genellikle çözülebilen bir motor. Fakat eski, yüksek kmli dizeli önermem. Bir sorun çıkarması durumunda maliyetleri aracın fiyatına oranla yüksek olabilir. Benzinli bir araç bakmanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Benzinli olarak öneriniz ne olur hocam.

Fiyat göreceli yani kişiden kişiye değişir, araca bakma niyetiniz varsa zincir sesi var mı yok mu ona çok dikkat edin, 1.3 Multijet sorunsuz bir motor lakin hor kullanıldığı vakitte her motor gibi bu da ciddi sorunlar oluşturabilir, motora dikkat ederek bakın.

Multijet özellikle o yıllarda dizeldeki sorunsuzluğu ile markaya fazlasıyla değer katmıştır. Km fazla gelebilir ama aracın yaşına göre normal. Hemen hemen 20 yıllık bir araç sonuçta. İster istemez metal yorgunluğu ve elektronik aksam problemleri yaşanabilir lakin bunlar canınızı sıkan tarzdan olmaz.

Tek bakmanız gereken şey ağır bakımları ve periyodik bakımlarının zamanında yapılıp yapılmadığı olmalı. Boya/değişen eksperinden çok motor kısmına odaklanılmalı.

Sağ olun öneriler için.

Benzinli olarak öneriniz ne olur hocam.

Sağ olun öneriler için.
Hyundai accent milenyum kasa 1.3 lx veya admire bakabilirsiniz hocam. 2004 model civarı clio 1.4 benzinli de bakabilirsiniz ama bence hyundai daha mantıklı olur. Masraf acar mi sorusunu sorarsaniz hepsi ufak tefek acabilir. Kolay ucuz ve kalici olarak cozulmesi onemli. Size tavsiyem kenarda 5-10 bulundurun alirken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı