2007-2017 arası çıkan Türkçe rap şarkıları ile ilgili blog yapmayı düşünüyorum

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
Bu fikri @Akkuşlu adlı arkadaşımızdan aldım, baktım güzel yapıyor hem benim dikkatimi çekmeyi de başarıyor. Ben de bir oluşturayım desem, hem şarkı sözlerini hem de kendimce yorum yapmayı düşünüyorum, sizce bu fikir tutar mı? Tutmayabilir de çünkü kendi fikrimi de belirteceğim, genelde Hidra olacak baştan söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Hayatımda 1 kez falan rap dinledim ne dinlediğimi de hatırlamıyorum o yüzden yanlış bir şey söylüyor olabilirim)

Bence sadece Hidra üzerine odaklanırsan tutmaz, ama bütün rap yapan kişiler hakkında yazarsan tutabilir.

(Hayatımda 1 kez falan rap dinledim ne dinlediğimi de hatırlamıyorum o yüzden yanlış bir şey söylüyor olabilirim)

Bence sadece Hidra üzerine odaklanırsan tutmaz, ama bütün rap yapan kişiler hakkında yazarsan tutabilir.
Full Hidra üzerine odaklanmayacağım, Hidra diğerlerinden daha fazla olabilir çünkü adam çok iyi bir söz yazarı ve çok fazla şarkısı var, bana kalırsa Türk işi Eminem gibi bir şey bu adam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı