2007 model laptop bir süre sonra normal şekilde kapanıyor

Jeh0Ke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Heryer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600
Shapphire RX580 8GB
8x4 32GB(3200MHz) RAM
MSI B550 PRO VDH Anakart
Thermalright 240mm Soğutma
Silverstone 550W 80+Bronze
Aerocool Atomic Kasa
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
RAM
3gb
SSD veya HDD modeli
240gb SSD
Ekran kartı
ATI Xpress1100
İşlemci
Core Duo T2530
Merhaba, 2007 model bir laptopum var. Dün temizliğini ve formatını yaptım bugün ayarlarını yapıp küçük bir de oyun test edeyim dedim. Steam üzerinden oyunu indiriyor sorun yok. 30-45dk sonra bilgisayar otomatik kapanma ayarlanmış gibi normal şekilde "kapatılıyor" deyip kapanıyor.(tabii kullanmazsam.) Uyku modu, zaman aşımı gibi şeyleri kontrol ettim. Görev zamanlıyısını da kontrol ettim. Bir tuşu basılı kalmış durumda belki ondandır dedim. "(eko tuşu olarak geçiyor. Belki Windows uyku butonu olarak görüyordur dedim). Ama bir türlü düzeltemedim.

NOT: Windows 10 1904 Enterprise LTSC versiyonu yüklü.

Merhaba, 2007 model bir laptopum var. Dün temizliğini ve formatını yaptım bugün ayarlarını yapıp küçük bir de oyun test edeyim dedim. Steam üzerinden oyunu indiriyor sorun yok. 30-45dk sonra bilgisayar otomatik kapanma ayarlanmış gibi normal şekilde "kapatılıyor" deyip kapanıyor.(tabii kullanmazsam.) Uyku modu, zaman aşımı gibi şeyleri kontrol ettim. Görev zamanlıyısını da kontrol ettim. Bir tuşu basılı kalmış durumda belki ondandır dedim. "(eko tuşu olarak geçiyor. Belki Windows uyku butonu olarak görüyordur dedim). Ama bir türlü düzeltemedim.

Denetim Masası'ndan güç seçeneklerinde kapatılmak için beklenecek süre bölümü ne durumda?

Not: Windows 10 1904 Enterprise LTSC versiyonu yüklü.

Hocam aynı laptop bizde de vardı aynısını yapıyordu BIOS'da bir ayar vardı onu kapatınca düzelmişti CPU bölümünde olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Bilgisayarımı açtıktan sonra sağ tık => özellikler dedikten sonra resimdeki kısmı kapatmayı deneyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    151,1 KB · Görüntüleme: 24
Denetim Masası'ndan güç seçeneklerinde kapatılmak için beklenecek süre bölümü ne durumda?
Asla seçili

Bilgisayarımı açtıktan sonra sağ tık => özellikler dedikten sonra resimdeki kısmı kapatmayı deneyebilirsiniz.

Dediğiniz şeyi yaptım ama işe yaramayabilir. Çünkü bilgisayar yeniden başlamıyor. Tamamen kapanıyor.

Ölme numarası yapıyordur beni değiştir diye. Sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?

Birincisi bu bilgisayar bildiğin hobi bilgisayarı olacak. Allah ne verdiyse her türlü virüs, parazit, backdoors atarım buna eğlenir yavrucak. Sıcaklıklara gelirsek bakımını yaptım zaten. Evet ısınıyor ama ısınan bilgisayarlar gücü keser bu usul usul "kapanıyom, hadi gidiyorum ben" deyip gidiyor.

Hocam aynı laptop bizde de vardı aynısını yapıyordu BIOS'da bir ayar vardı onu kapatınca düzelmişti CPU bölümünde olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Bakiyim bi ona.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı