566156
Kilopat
- Makaleler
- 19
El Capitan bile kasıyor dedi hocam.El Capitan'a kadar güncelleme alıyor olarak gözüküyor Apple'ın sitesinde bir güncelleyin isterseniz daha sonra yolumuza devam edelim.
El Capitan bile kasıyor dedi hocam.El Capitan'a kadar güncelleme alıyor olarak gözüküyor Apple'ın sitesinde bir güncelleyin isterseniz daha sonra yolumuza devam edelim.
El Capitan bile kasıyor dedi hocam.
açıkcası monitör olarak kullanamayacaksam pek elleşmeyeceğim çünkü kurulum usbsini görmüyor normal yüklemek istediğimde ise app storeda bullunamıyor diyor arada app storea erişilemedi vs. de diyorŞu an için 2 GB RAM ile macOS kullanmak istiyorsa tavsiyem Yosemite kurmasıdır El Capitan'dan çok daha hafiftir ve Hackintosh 2 GB RAM ile Yosemite kullanmıştım genel olarak durumu iyiydi.
Açıkçası monitör olarak kullanamayacaksam pek elleşmeyeceğim çünkü kurulum USB'sini görmüyor normal yüklemek istediğimde ise App Store'da bullunamıyor diyor arada App Store'a erişilemedi vs. de diyor.
çok fazla şeye baktım... hiç biri işe yaramadı sizin önerdiğiniz vs. varsa deneyeyimKurulum USB'sini görmüyorsa internette çözümler var bakın oradan.
denedim olmadı apple teknik servisini aramıştım yaklaşık 2 saat bir ton şey denedik tek ihtimalin DVD ile olabileceğini söylemişlerdi ama zaten büyük ekranda kitap okumak dışında birşey için kullanmadığımdan alıp denemekle uğraşmadımKurtarma moduna almayı denediniz mi?
yüklü değilKurtarma moduna almayı denediniz mi?
Bir dakika hocam şimdi macOS zaten yüklü mü anlamadım kafam karıştı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.