2008-2011 Audi A6 2.0 TDI sorunları

Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
9.256
Makaleler
15
Çözümler
18
Abim bu arabayı alırsak bizi hoplatacağını söylüyor. 250 bin kilometreye kadar paketi önemsiz 170HP olan modelden bahsediyorum. Enjektör-turbo-pompa gibi şeylerden bize ne gibi bir liste çıkartır? Almanya'dan belki parça getirebiliriz ama ben bizimkilerin hiç bu arabayı alacağını gram düşünmüyorum. Çok güzel duruyor ya. Ben buradayım diyor araba. Abime kalsa sıfır Kamiq alacakmış o paraya.

Bütçe masraflar olmadan 700-750 bin.

Ben 2016 EDC Icon Fluence istemiyorum artık. Otobana çıkınca geberen her santimetresinden ses alan arabalardan sıkıldım! Sıfır araba olsa ne olur teneke ya bunlar. Kamiq, Scala, 301, Megane vs. çok çok sıkıcı kopya arabalar.
 
Abim bu arabayı alırsak bizi hoplatacağını söylüyor. 250 bin kilometreye kadar paketi önemsiz 170HP olan modelden bahsediyorum. Enjektör-Turbo-pompa gibi şeylerden bize ne gibi bir liste çıkartır? Almanya'dan belki parça getirebiliriz ama ben bizimkilerin hiç bu arabayı alacağını gram düşünmüyorum. Çok güzel duruyor ya. Ben buradayım diyor araba. Abime kalsa sıfır kamiq alacakmış o paraya.

Bütçe masraflar olmadan 700-750 bin.

VW grubu araçların eski kasasını almayın DSG şanzıman 100 bin kilometreden sonra size çok problem açar ve cebinizi yakar 2017 kasa A7 vardı bizde her hafta sanayideydi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı