2008 MacBook Pro'da Monterey kasıyor

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
2008 MacBook Pro'da çok kasıyor, 2 GB RAM olmasından mı bilmiyorum. Big Sur yüklesem ne olur veya da kasmaması için bir yöntem var mı Monterey için?

2008 MacBook Pro'da çok kasıyor, 2 GB RAM olmasından mı bilmiyorum. Big Sur yüklesem ne olur veya da kasmaması için bir yöntem var mı Monterey için?
ben 2019-2021'de günlük olarak 2009 macbook pro kullandım, bırakın monterey'i 2gb ram ile El capitan'da bile kasıyordu yani o kadar aldırmayın.

El Capitan da sorun yaşamadım.

Ben bayağı aktif kullandığım için olabilir ancak alet yaşlı, mümkünse RAM'i arttırıp bir şekilde overclock yapın, değil ise onda boot camp de yapabilirsiniz (ben kendi 2013 MacBook Air'ıma Windows 11 kurdum mesela)

Ben bayağı aktif kullandığım için olabilir ancak alet yaşlı, mümkünse RAM'i arttırıp bir şekilde overclock yapın, değil ise onda boot camp de yapabilirsiniz (ben kendi 2013 MacBook Air'ıma Windows 11 kurdum mesela)

Bir şey soracağım hocam capitandan Windows 10'a geçiş yapacağım ama sadece 10 kullanmak istiyorum macOS sürümü kalmasını istemiyorum boot camp ile yapabilir miyim onu acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı