2008 model Mini Cooper 1.6 alınır mı?

SERHAT ÖNALAN

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar anneme araba bakıyorduk, ilk arabası olacak çok fazla uzun yol ve arazi için kullanmayacağız, şehir içinde kullanacağız. Bingöl'de yaşıyoruz böyle bir Mini Cooper buldum sizce alınır mı?
Ayrıca annem Mini Cooper seviyor, öneriniz varsa Mini Cooper veya benzeri atarsanız sevinirim. Bütçemiz 750 bin civarlarında…

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata gerçekten temizse müthiş fırsat hocam. Bana aracın altta boya-değişen işaretlenmemiş olması şüpheli geldi zira fotoğraftan bile anlaşılıyor lokal boya olduğu. Çok çok ufak bir göçükte var bagaj arka solda. Mutlaka bi ekspertiz isteyin , motor diri mi o önemli bu fiyatta.

Arkadaşlar anneme araba bakıyorduk, ilk arabası olacak çok fazla uzun yol ve arazi için kullanmayacağız, şehir içinde kullanacağız. Bingöl'de yaşıyoruz böyle bir Mini Cooper buldum sizce alınır mı?
Ayrıca annem Mini Cooper seviyor, öneriniz varsa Mini Cooper veya benzeri atarsanız sevinirim. Bütçemiz 750 bin civarlarında…

Hocam yılından dolayı elektronik aksam problemleri yaşanabilir ama ciddi problem olacağını sanmam. Parçası ve bakımları türevlerine göre daha pahalı olur. Yakıt tüketimi olarak alıştığımız 1.6 benzin değerlerinden biraz uzak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı