Bass ayarı'ndan kastınız EQ ayarı gibi örneğin 16-60 hz aralığındaki ses seviyesini azaltıp arttırmak gibi mi yoksa bass var mı yok mu onu mu soruyorsunuz? Ses kartı mevcutsa yazılımı üzerinden bu ayarlar yapılabilir veya farklı yazılımlar ile. Ben kulaklığımın tiz veya bass'ını uygulama kullanarak arttırıp azaltıyorum. Fakat kullandığım uygulama sadece android platformunda mevcut.
Bass ayarı'ndan kastınız EQ ayarı gibi örneğin 16-60 hz aralığındaki ses seviyesini azaltıp arttırmak gibi mi yoksa bass var mı yok mu onu mu soruyorsunuz? Ses kartı mevcutsa yazılımı üzerinden bu ayarlar yapılabilir veya farklı yazılımlar ile. Ben kulaklığımın tiz veya bass'ını uygulama kullanarak arttırıp azaltıyorum. Fakat kullandığım uygulama sadece android platformunda mevcut.
demek istediğim bass seviyesi ayarlama atıyorum 1 den 5 e kadar seviye seviye çok çok eskiden kullandığım ve yeni bozulan creative 2+1 speaker im de vardı
ve şunu da eklemek istiyorum creative sbs 370 resimdeki cihaz 38 wat güce sahip 17 rms veriyordu sesi son seviye de bile mükemmel netlikte veriyordu bass da ona keza aynı güçte bir ürün varmı dediğim fiyatlara pek anlamıyorum işin açığı