![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Kaliteli bir şey bulamazsın o paraya, bu şekil cin mali ürünler var.
Başka yerlerde ve bu forumda çok sesli çalıştığından ve üzerindeki fanların kalitesiz olduğundan da epeyce bahsedilmiş.Ancak ben kullanmadım şahsen kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sağlıklı olacaktır. Umarım iş görürBu fanın yorumu:
baştan sona yorumluyorum toplanın!
1- öncelikle mağazaya teşekkür ederim. Sağolsunlar sattığı ürünün arkasında duruyorlar. İftara 10 dakika kala WhatsApp'tan görüntülü olarak tarif bile ettiler. 2- ürün paketlemesi özenle yapılmış bir şekilde tarafıma ulaştı tabiri caizse deli bağlar gibi bağlamışlar. 3- Ryzen 5 AM4 soket, ASUS B450M-K anakart üzerine montajladım. Stok soğutucu ile AIDA64 ile yaptığım stress testinde 7. dakikada 82 dereceyi gören işlemci bu ürünle 15. dakikada maksimum 65 dereceyi gördü ki bu istenilen bir sıcaklık. 4- ürün sessiz çalışıyor. 5- benim gibi cam kasa kullanıyorsanız şık duruyor. 6- eğer RAM'lar üstünde RGB varsa micro ATX ana kartlarda RAM'lerin üstünü kapatıyor. 7- yedi yok. Almak isteyen düşünmesin. Dip not: RAM slotlarının ikisi de dolu ve olabildiğince büyük bir ekran kartım olmasına rağmen hiçbir yere çarpmadı...
Alıntıdır @Lemi Galip arkadaşımızın dediği fanın yorumu.
Genel kullanıcı kitlesi aldığı ürünleri takar takmaz yorum yapıp değerlendirmeye alma girişiminde bulunuyor malesef. Aradan 3-4 ay geçtiğinde tekrar girip yorumlarını güncellediklerini düşünmüyorum. "Zaten kasanın içinde sesli olsa ne olacak ?", "Of ne kadar şekil görünüyor." şeklinde düşünüp kendilerinin önemsemediği ayrıntıları başkalarının önemseyebileceğini gözden kaçırıyorlar. Dediğim gibi bu yorumum bu ürün için değil genel olarak söylüyorum.Yorumda böyle yazıyordu.
Bence adam dış görünüşüne bakıp ta yorum yapmış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.