AM4 Soğutucu Bracket Nereden Bulunur?

Yer
Muğla-Ortaca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. Ben sıvı soğutma almayı düşünüyordum, almak istediğim soğutucu Cooler Master Masterliquid Lite 120 ama bu soğutucuyu takmak için anakartla gelen bir plastik gerekiyor. Ben daha yeni taşındım ve o bracket eski evimde kaldı. Bir tanesini almışım ama diğeri yok, benim bu bracketi alabileceğim bir yer ya da biri var mı?

34 (1).jpg
34 (1).jpg 34 (2).jpg 34 (3).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorun başıma denk geldi. Vatan bilgisayardan sıvı soğutma aldım. Anakartımda bu parçanın ikisi de yoktu orada ki çalışana rica ettim. Oda yardımcı oldu.
Aynı sorun başıma denk geldi. Vatan bilgisayardan sıvı soğutma aldım. Anakartımda bu parçanın ikisi de yoktu orada ki çalışana rica ettim. Oda yardımcı oldu.

Çözüm
Aliexpress ve Amazon'dan bulabilirsiniz. Ben bir tane buldum ama siz de ''AM4 bracket'' yazarak bulabilirsiniz.
US $1.99 30% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Fanlar ve Soğutma'de ALSEYE AM4 CPU Soğutucu Braket, Radyatör ve Fan Soğutucu Dağı Anakart AM4 Sadece Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
Satın alırken kullanıcı yorumlarını okuyup satın alın bence. Küçücük bir parça için 2 ay kargo beklemeyin.
Teşekkür ederim ama bu yeni vergi ile bu ürün çok pahalı olmuyor mu?
Teşekkürler ben o zaman bir vatan mağzasına gidip sorarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı