200TL Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Hocam basketbol oynuyorum aktif olarak, basketbolda düşmeyen kulaklık hiç bir yerde düşmez.😂 Düşme konusunda şüpheniz olmasın. Bir çok kulaklık deneyimledim müzik dinlemek aşırı keyifli bu kulaklıkta. Mikrofon konusu çoğu kablosuz kulaklığın sorunu ancak ortalama bir performans sunuyor telefon görüşmesinde sorun yaşamıyorum.
Basketbolda sıkıntı yaratmıyorsa dahası ne ? :D Önerin için teşekkürler. Şu an listemde üst sıralarda.

Xiaomi Redmi Airdots Basic s almanı öneririm ben bunu yazarken bile kulağımda kullanım süresi harika ses kalitesi de öyle ama Basic s almaya ve çakma almamaya dikkat et. İyi akşamlar dilerim.
Bu modelde sanırım en büyük sıkıntı çakma olabilme sorunu. 2 arkadaşım aldı birinin çakma çıktı ama diğerininki orjinaldi. Biraz tehlikeli ve şunu soracağım bass kalitesi tatmin ediyor mu acaba ?

Basketbolda sıkıntı yaratmıyorsa dahası ne? :D önerin için teşekkürler. Şu an listemde üst sıralarda.

Bu modelde sanırım en büyük sıkıntı çakma olabilme sorunu. 2 arkadaşım aldı birinin çakma çıktı ama diğerininki orjinaldi. Biraz tehlikeli ve şunu soracağım bass kalitesi tatmin ediyor mu acaba?

Gayet tatmin edici kulak üstü Tronsmart Sono kullanıyorum Tronsmart'ın bile tatmin etmediği yerlerde iyi iş çıkarabiliyor.

Haylou T15 kullanıyorum ses kalitesi fiyatına göre iyi ayrıca en beğendiğim özelliği 2200MAH olması 60 saate kadar çıkabiliyor şarjı ayrıca powerbank olarak da kullanabiliyorsun takı takır bu bütçede alınabileceğin en iyilerinden.
İbre buna doğru dönüyor :D Teşekkürler önerin için.

Gayet tatmin edici kulak üstü Tronsmart Sono kullanıyorum Tronsmart'ın bile tatmin etmediği yerlerde iyi iş çıkarabiliyor.
Bassının kötü olduğunu duymuştum bunu duymak şaşırttı aslında . :D Teşekkürler , bakacağım.
Kutunun ön kısmında USB girişi var, oradan acil durumlarda telefonunuzu şarj edebilirsiniz.
Baya güzel bir özellikmiş ilk defa duydum bunu , ilgimi çekmedi değil. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı