200TL Gamepad önerisi

JaguX

Centipat
Arkadaşlar 150 - 200 lira civarı, mümkünse kablosuz Gamepad satın almak istiyorum. Pes, FIFA gibi oyunlar oynuyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

200 TL fiyata Logitech F310 öneririm. F710 kablosuz versiyonu ama 300TL. Zaten ülkemizde başka markaların Gamepad'leri yok. Ben kullanıyorum F310'u, gayet güzel kaliteli.

200 TL fiyata Logitech F310 öneririm. F710 kablosuz versiyonu ama 300TL. Zaten ülkemizde başka markaların Gamepad'leri yok. Ben kullanıyorum F310'u, gayet güzel kaliteli.
Alınır mı sizce bu fiyata? USB ile mi bağlantısı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    63,8 KB · Görüntüleme: 54
Monster'ın Pusat'ına bakın derim, Xaxis kullandığı için oyunlarda otomatik olarak çalışıyor.

Düzenleme: Birkaç ay önce 189 liraydı, link vereyim diye baktığımda 299'a çıktığını gördüm. Xbox 360 kontrolcüsü + kablosuz aparatını bulursanız kaçırmayın. Bulamazsanız F310 alın. F710 almak yerine Monster Pusat tercih edebilirsiniz, F710 DualShock 3'e benziyor, pek rahat değil. Monster Pusat Xbox 360'ınkine benziyor, ele oturması ve tetik tuşları daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı