Aileni veya kendini ikna edip bütçeyi 90 TL aşabilir isen sana önerim Steelseries Apex M400 alman olur. Mekanik bir klavye, istediğin gibi aydınlatmalı ve malzeme kalitesi güzel.
Mekanik değil. Semi-Mekanik bir klavye yani ''yarı'' mekanik. O fiyatlarda alabileceğin mekanik klavyeler ne olduğu belirsiz switch'ler kullanılıp Çin'de merdiven altı üretilen klavyeler olur. 90 TL fazla bir meblağ değil ve vermene değecektir.
Hem klavye hem fare alacaksan oynadığın oyunlara göre al Cs-Go vb. oyunlarda bana göre fare daha önemli rol alıyor ama LoL'de felan klavye tercih edebilirsin.
Mekanik değil. Semi-Mekanik bir klavye yani ''yarı'' mekanik. O fiyatlarda alabileceğin mekanik klavyeler ne olduğu belirsiz switch'ler kullanılıp Çin'de merdiven altı üretilen klavyeler olur. 90 TL fazla bir meblağ değil ve vermene değecektir.
Evet, kesinlikle haklısınız fakat 200-220TL zaten bütçemin üstünde ve bu bütçeye de belli bir miktar daha para biriktirmem lazım fakat klavyemin durumu zaten kötü, sıkıntı yaratıyor. Devastator 2, Apex 100 ve PREO arasından hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim önerileriniz için.
Mouse var o sıkıntı değil fakat INCA markası bana göre kötü bir marka ve ben uzun süreli kullanmak için bir ürün istiyorum. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.
Evet, duydum ben de bu klavyeyi fakat bütçemi o kadar zorlayamam. Siz Apex 100, Devastator 2 veya PREO'dan hangisini tercih edersiniz? Ben şahsen bu üçü arasında kaldım. Teşekkürler önerileriniz için.
Hem klavye hem fare alacaksan oynadığın oyunlara göre al Cs-Go vb. oyunlarda bana göre fare daha önemli rol alıyor ama LoL'de felan klavye tercih edebilirsin.