200TL Klavye Önerisi

• Konuyu başlatan hawyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.608

hawyy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Laptop klavyemde bazı tuşlar sıkıntı çıkarmaya başladığı için almayı düşünüyorum.
Klavyede benim için önemli olan şey aydınlatması. Karanlıkta da tuşları görebilmeliyim. Ayrıca klavyeyi FPS oyunları ve LoL oynamada ve yazı yazmak için de kullanacağım.
Bütçem 200TL ve en üst seviyem. 200TL'yi 10-20TL daha aşabilirim onun üstünde öneri yapılmazsa sevinirim.
Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye + Mouse Fiyatı
https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...kYAiABEgLCiPD_BwE&gclsrc=aw.ds#product-detail
PREO Preo My Game Mg42 Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri
Teknosa'nın kendi markası olan PREO'yu deneyimlemesem de şu an indirimde. Ayrcıa klavye indirimde, mekanik ve aydınlatması bana göre yeterli gibi geldi. Başka önerileriniz varsa alabilirim.

Son düzenleme:
Steelseries Apex 100

Bu olabilir ama yinede siz bilirsiniz.
Evet, bu klavyeyi ben de düşünüyorum. Güzel gözüküyor.

Aileni veya kendini ikna edip bütçeyi 90 TL aşabilir isen sana önerim Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) olur. Mekanik bir klavye, istediğin gibi aydınlatmalı ve malzeme kalitesi güzel.
Bütçeyi o kadar zorlayamam. Peki bu ürün hakkındaki görüşünüz nedir? Ayrıca mekanik ve malum bu fiyatlara mekanik bulmak imkansız gibi bir şey.

Bütçeyi o kadar zorlayamam. Peki bu ürün hakkındaki görüşünüz nedir? Ayrıca mekanik ve malum bu fiyatlara mekanik bulmak imkansız gibi bir şey.
Mekanik değil. Semi-Mekanik bir klavye yani ''yarı'' mekanik. O fiyatlarda alabileceğin mekanik klavyeler ne olduğu belirsiz switch'ler kullanılıp Çin'de merdiven altı üretilen klavyeler olur. 90 TL fazla bir meblağ değil ve vermene değecektir.

Benim arkadaşım MG40 kullanıyordu. Kendisi memnun şu an klavyesinden. Benim bildiğime göre Preo Teknosa'nın markasıydı.
Evet PREO Teknosa'nın markası. Benim aklıma bu klavye takıldı Devastator 2 ile birlikte.

Mekanik değil. Semi-Mekanik bir klavye yani ''yarı'' mekanik. O fiyatlarda alabileceğin mekanik klavyeler ne olduğu belirsiz switch'ler kullanılıp Çin'de merdiven altı üretilen klavyeler olur. 90 TL fazla bir meblağ değil ve vermene değecektir.
Evet, kesinlikle haklısınız fakat 200-220TL zaten bütçemin üstünde ve bu bütçeye de belli bir miktar daha para biriktirmem lazım fakat klavyemin durumu zaten kötü, sıkıntı yaratıyor. Devastator 2, Apex 100 ve PREO arasından hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim önerileriniz için.

Inca IKG-446 Rainbow Efect Mekanik Hisli Gamer Klavye Fiyatı

Fazla paraya gerek Klavye sonuçta ,ama Mause biraz daha önem gösterebilirsin alacaksan
Mouse var o sıkıntı değil fakat INCA markası bana göre kötü bir marka ve ben uzun süreli kullanmak için bir ürün istiyorum. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.

Cooler Master Masterkeys Lite

Buna ne dersiniz 245 TL. Eğer 45 TL aşabilirseniz. Klavyeyi birkaç forumda daha okumuştum.

Evet, duydum ben de bu klavyeyi fakat bütçemi o kadar zorlayamam. Siz Apex 100, Devastator 2 veya PREO'dan hangisini tercih edersiniz? Ben şahsen bu üçü arasında kaldım. Teşekkürler önerileriniz için.

Hem klavye hem fare alacaksan oynadığın oyunlara göre al Cs-Go vb. oyunlarda bana göre fare daha önemli rol alıyor ama LoL'de felan klavye tercih edebilirsin.
Yok, sadece klavye alacağım. Devastator 2'nin klavyesi güzel diye ve mouse olarak yedekte dursun diye almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı