AyberkYiğit Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 52 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar hepiniz iyisinizidir. Bana klavye lazım Red Switch'li olursa çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum biraz RGB'de olabilir.
Arkadaşlar hepiniz iyisinizidir. Bana klavye lazım Red Switch'li olursa çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum biraz RGB'de olabilir.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mayıs 2020 #2 Bu fiyata duzgun klavye bulamazsiniz mekanik olan. Butcenizi arttirip Bloody B640 alin, 331TL civarina satiliyor. Onun haricinde Bloody B120'ye bir goz atin. Mekanik degildir fakat isinizi gorur. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Bu fiyata duzgun klavye bulamazsiniz mekanik olan. Butcenizi arttirip Bloody B640 alin, 331TL civarina satiliyor. Onun haricinde Bloody B120'ye bir goz atin. Mekanik degildir fakat isinizi gorur. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
AyberkYiğit Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 52 23 Mayıs 2020 #3 Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu nasıl? Düzeltme bütçe 350 TL olmuştur. Önerilerinizi bekliyorum.
Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu nasıl? Düzeltme bütçe 350 TL olmuştur. Önerilerinizi bekliyorum.
batufener94 Decapat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 192 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #4 Bloody klavyeleri şiddetle tavsiye edilir.
Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Mavi Switch ama güzel ben kullanıyorum menunum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Mavi Switch ama güzel ben kullanıyorum menunum.
AyberkYiğit Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 52 23 Mayıs 2020 #6 Başka Red Switch önerilerliniz var mı? Bütçemi 400'e kadar çıkarttım. Trust GXT 890 alacağım başka bir klavye öneriniz varsa söyler misiniz? Bütçemi 400'e kadar çıkarttım. Trust GXT 890 alacağım başka bir klavye öneriniz varsa söyler misiniz?
Başka Red Switch önerilerliniz var mı? Bütçemi 400'e kadar çıkarttım. Trust GXT 890 alacağım başka bir klavye öneriniz varsa söyler misiniz? Bütçemi 400'e kadar çıkarttım. Trust GXT 890 alacağım başka bir klavye öneriniz varsa söyler misiniz?