Genellikle FPS oyunları oynadığım için kulaklık alacağım RGB olsa da olmasa da olur. Ses kasabileyim yeter. Laptopta kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.
Çok iyi olmasa da buna bakabilirsin.
Çok iyi olmasa da buna bakabilirsin.
Çok güvenilir ve sağlam bir markaya benzemiyor.
Bütçenizi aşıyor biliyorum fakat, kaç ay önce kendim aldım ve aşırı memnunum. Eğer ki, 270 verebiliyorsanız kesinlikle F/P ürün. Sesi şu anda %30da olmasına rağmen çok fazla. 7.1 sanal özelliği var. Işıklı + Işıkları kapanabiliyor çünkü gece rahatsız eder. Mikrofonu da gayet iyi. Kulaklık gayet iyi kulağa da oturuyor. Kulaklık kafamdan büyük olmasına rağmen kafama rahat oturuyor.Genellikle FPS oyunları oynadığım için kulaklık alacağım RGB olsa da olmasa da olur. Ses kasabileyim yeter. Laptopta kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.
Bu bütçede sağlam ve güvenilir bir marka bulamazsın zaten. Takınca ses geliyor mu buna bakmalısın.
Bütçenizi aşıyor biliyorum fakat, kaç ay önce kendim aldım ve aşırı memnunum. Eğer ki, 270 verebiliyorsanız kesinlikle F/P ürün. Sesi şu anda %30'da olmasına rağmen çok fazla. 7.1 sanal özelliği var. Işıklı + ışıkları kapanabiliyor çünkü gece rahatsız eder. Mikrofonu da gayet iyi. Kulaklık gayet iyi kulağa da oturuyor. Kulaklık kafamdan büyük olmasına rağmen kafama rahat oturuyor.(internetteki görüntüsü kötü gözüküyor fakat gerçekte çok iyi. Neden o kadar kötü tasarım seçtiklerini anlamış değilim. Daha kaba ve daha detaylı.)
Araştırmak isterseniz bu videoyu önerebilirim. Detaylı ve güzel anlatıyor.Trust almak yerine en kötü Rampage alırım?
70TL daha verebilirim bu ürünü araştıracağım sağ olun![]()
Araştırmak isterseniz bu videoyu önerebilirim. Detaylı ve güzel anlatıyor.
Fakat, Kötü yanı şu, PC'yi kapattıktan sonra Işıkları yanıyor. Açınca kapanıyor. Laptopta nasıl olur bilemem. Ben PC'yi kapatınca USB'sini çıkarıyorum, oturunca takıyorum. Size kalmış. Gece rahatsız ediyor çünkü.Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.