200TL makro yazılımlı fare önerisi

Bütçe
200TL

QyWolia

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
En son BİM'den almış olduğum GXT 781 faremi artık değiştirmeye karar verdim ve mümkünse makro programı olan mouse istiyorum. DeathAdder gibi ince fareler elime oturmuyor. Omen 400 gibi yapısı olan mümkünse RGB aydınlatmalı ve makro yazılımlı bir mouse arıyorum. Rampage, Gamepower gibi markalara pek sıcak bakamıyorum. Bütçem 200-250TL. Sırf RGB diye bilinmeyen markalar istemiyorum tanınan markalar olsun HP, MSI gibi markalar daha güvenilir geliyor. Valorant ağırlıklı oyun oynayacağım. DPI hastalığım yok zaten bu fiyat aralığında 3200 altı yoktur. Eğer çok olumlu yorum alan Rampage var ise almayı düşünebilirim kronik sorunları olmayan.

Merhabalar,
En son BİM'den almış olduğum GXT 781 faremi artık değiştirmeye karar verdim ve mümkünse makro programı olan mouse istiyorum. DeathAdder gibi ince fareler elime oturmuyor. Omen 400 gibi yapısı olan mümkünse RGB aydınlatmalı ve makro yazılımlı bir mouse arıyorum. Rampage, Gamepower gibi markalara pek sıcak bakamıyorum. Bütçem 200-250TL. Sırf RGB diye bilinmeyen markalar istemiyorum tanınan markalar olsun HP, MSI gibi markalar daha güvenilir geliyor. Valorant ağırlıklı oyun oynayacağım. DPI hastalığım yok zaten bu fiyat aralığında 3200 altı yoktur. Eğer çok olumlu yorum alan Rampage var ise almayı düşünebilirim kronik sorunları olmayan.

Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse

Mümkünse Rampage Phoenix SMX-R22 mousesini alabilirsin 7 tuşlu makro atamalı ve ele oturan bir mouse.

Haklısınız Claw biçiminde kullanıyorum g300s gibi kaba bir mouse istiyorum.
G300s ile Viper Mini genişlik haricinde yakın ölçülere sahipler:
G300s: 113mm x 72mm x 40mm
Viper Mini: 117mm x 55mm x 38mm

Corsair iCue ile makro atımı yapabileceğiniz Katar Pro var, onun daha yakın ebatları, üstelik fiyatı da uygun. Ebatları:
Katar Pro: 115.8mm x 64.2mm x 37.8mm

200₺'ye Lenovo'nun bu faresi de mevcut. Sensörü daha iyi diğer farelere göre ve ergonomik bir tasarımı var. Ebatlarını bulamadım ama diğerlerine nazaran daha büyük görünüyor:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı