Ya arıyorum müşteri hizmetlerini sadece satış için buradan konuşulabilir diyor yapay zeka. Anlamadım ben bu olayı açıkçası.Sokağa falan altyapı getirmiş olabilirler. Müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz.
Superonline merkezine gidip sorun en doğru cevabı onlar verirler.Ya arıyorum müşteri hizmetlerini sadece satış için buradan konuşulabilir diyor yapay zeka. Anlamadım ben bu olayı açıkçası.
Posteri asan kişi isim soy isim ve tel nosunu da yazmış. Whatsapptan mesaj atacağım.Superonline merkezine gidip sorun en doğru cevabı onlar verirler.
Hocam adam cevap verdi. Adresimde 1000 mbps fiber bulunuyor dediler ancak ben kutu falan yok dedim ön talep olur ise kutuyu getirmek için çalışacağız dediler. Ben de alın ön talebi kutu gelirse direkt aboneniz olurum dedim yarın ofise geçeyim cumartesi günü kutuyu hallederiz dediler. Sizce bir sıkıntı yoktur değil mi?Superonline merkezine gidip sorun en doğru cevabı onlar verirler.
Başka bir yer galiba. Superonline ekipleri değil o zaman. Superonline merkezine gidip sorun derim yine de bu zamanda kimseye güven olmaz pek güven vermedi şahsen.Posteri asan kişi isim soy isim ve tel nosunu da yazmış. Whatsapptan mesaj atacağım.
Hocam adam cevap verdi. Adresimde 1000 mbps fiber bulunuyor dediler ancak ben kutu falan yok dedim ön talep olur ise kutuyu getirmek için çalışacağız dediler. Ben de alın ön talebi kutu gelirse direkt aboneniz olurum dedim yarın ofise geçeyim cumartesi günü kutuyu hallederiz dediler. Sizce bir sıkıntı yoktur değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.