200TL mikrofon önerisi

Nefrioble

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Eğer bu fiyat bandında daha iyi bir mikrofon bulamazsam yarın lastvoice BM300 alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe az da olsa artabilir. YouTube'da oyun videoları çekmek için kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.

Mikrofon istiyosun da condenser mi, dynamic mi ? BM300 alacaksın da bu mikrofon condenser mikrofon +48 volt phantom power olması gerekir ses kartında? Hangi ses kartını kullanıyorsun?

Mikrofon istiyorsun da condenser mi, dynamic mi? BM300 alacaksın da bu mikrofon condenser mikrofon +48 Volt Phantom Power olması gerekir ses kartında? Hangi ses kartını kullanıyorsun?

Kullanım amacımı belirtmiştim zaten. "YouTube'da oyun videoları çekmek için kullanacağım."
Onun haricinde sanırsam BM300 condenser bir mikrofon değil. Alacağım sitede "Tak Çalıştır" falan yazıyor çünkü. Yanlış da biliyor olabilirim. Düzeltirseniz sevinirim. Ses kartım ise anakarta gömülü bir ses kartı. MSI A320M Pro-E anakartını kullanıyorum. Yani harici bir ses kartım yok.
Lastvoice BM300 Usb Tak Çalıştır Condenser Mikrofon + Masa Fiyatı
Sen o paraya mikrofon alma. GamePower Medusa Siyah 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Bu kulaklıktan alırsan mikrofonu gayet güzel.
Zaten hali hazırda Sharkoon B1 kulaklığını kullanıyorum. Bugüne kadar oyun videolarını onunla çekiyordum. Mikrofonu piyasadaki kulaklık mikrofonlarının çok, çok üstünde.

Kullanım amacımı belirtmiştim zaten. "YouTube'da oyun videoları çekmek için kullanacağım."
Onun haricinde sanırsam BM300 condenser bir mikrofon değil. Alacağım sitede "Tak Çalıştır" falan yazıyor çünkü. Yanlış da biliyor olabilirim. Düzeltirseniz sevinirim. Ses kartım ise anakarta gömülü bir ses kartı. MSI A320M Pro-E anakartını kullanıyorum. Yani harici bir ses kartım yok.
Lastvoice BM300 Usb Tak Çalıştır Condenser Mikrofon + Masa Fiyatı

Zaten hali hazırda Sharkoon B1 kulaklığını kullanıyorum. Bugüne kadar oyun videolarını onunla çekiyordum. Mikrofonu piyasadaki kulaklık mikrofonlarının çok, çok üstünde.

Alacaksan bu tip mikrofonlarda adam gibi birşey al. Bunlar kaliteleri gereği dip gürültüsü olan mikrofonlar. Yada direkt anakartın mikrofon girişine takabileceğin aşağıdaki mikrofona bak derim.

Alacaksan bu tip mikrofonlarda adam gibi birşey al. Bunlar kaliteleri gereği dip gürültüsü olan mikrofonlar. Yada direkt anakartın mikrofon girişine takabileceğin aşağıdaki mikrofona bak derim.

Önerin için teşekkür ederim. Hoşuma gitti. Peki bunun tripod olayları falan nasıl olacak? Bulamadım da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı