200TL mikrofon önerisi

YnsCann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba kardeşim küçük çaplı yayın yağıyır hem onun hem de Discord'da vs takılmak için sesi güzel veren bir mikrofon almak istiyoruz.

Çok fazla yer kaplamazsa güzel olur.
Girişi USB ile olabilirse güzel olur.
Bir de gürültü engelleme olayı nasıl oluyor?

Maksimum bütçe 200₺

Merhaba kardeşim küçük çaplı yayın yağıyır hem onun hem de Discord'da vs takılmak için sesi güzel veren bir mikrofon almak istiyoruz.

Çok fazla yer kaplamazsa güzel olur.
Girişi USB ile olabilirse güzel olur.
Bir de gürültü engelleme olayı nasıl oluyor?

Maksimum bütçe 200₺
Bende Bm 800 kullanıyorum. Başlangıç seviyesi için uygun.

Çok teşekkür ediyorum, ses kartsız tak çalıştır çalışıyor mu?

Bir de gürültü engelleme gibi bir özelliği var mı veya bunu nasıl yapabiliriz?
Evet ses kartsız da kullanıyorum. Gürültü engelleme mikrofonda yok ama bilgisayardaki ses driverlarınız güncelse her mikrofonda gürültü tutma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Ben kullanıyorum gürültü tutma yı.

Nasıl yapıyoruz Peki bunu?
Ses driverların güncelle, sonra denetim masasında donanın ve ses kısmında realtek ses yöneticisini görürsün. İcerisinde mikrofona gelip gürültü tutmanın tikini etkinleştirebilirsin. Eğer windows 10 kullanıyorsan denetim masasında realteki göremeyebilirsin, çünkü windows 10 un realtek audio control adında uygulaması var, zaten otomatik inik olarak gelir ama sende yoksa indirme linki burada. Baktın hem denetim masasında reaktek yok, hemde store dan indiremiyorsun. O zaman ses driverlarını güncelle. O zaman denetim masasında realteki görürsün :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı