Hocam algı olmasını istemem. Rampage'nin bazı ürünleri kalitesiz olabiliyor. Bu da onlardan biri olursa?Ben bu ürünü kullanıyorum, memnunum.
Rampage 4C-120S RGB 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage 4C-120S RGB 12 cm Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yeni versiyonu çıkmış, o da bu.
RAMPAGE 6C-120 1x120mm DOUBLE RING 6 RENK LEDLİ FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE 6C-120 1x120mm DOUBLE RING 6 RENK LEDLİ FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İkisi de 45.5 CFM 1300 RPM.
7 aydır kullanıyorum, bir problem yok. Fan da kritik bir parça değil o nedenle tercih edilebilir. PSU, kulaklık, klavye veya mouse gibi kritik parçalar alınmaz ama fan alınmasında bir sakınca görmüyorum.Hocam algı olmasını istemem. Rampage'nin bazı ürünleri kalitesiz olabiliyor. Bu da onlardan biri olursa?
@BerkayZ87 iyi diyorsa iyidir.Hocam algı olmasını istemem. Rampage'nin bazı ürünleri kalitesiz olabiliyor. Bu da onlardan biri olursa?
Valla bu markada kullandığım tek ürün bu o da memnun etti.@BerkayZ87 iyi diyorsa iyidir.
Sadece öğrenmek istedim. Çok sağ olun.7 aydır kullanıyorum, bir problem yok. Fan da kritik bir parça değil o nedenle tercih edilebilir. Gidip de PSU, kulaklık, klavye veya mouse falan alınmaz ama fan alınmasında bir sakınca görmüyorum.
Öncelikle selamlar. İlk attığınız 50 TL'lik olan hosuma gitti fakat 50 TL çok ucuz değil mi? Bir sıkıntı cıkartır mı?Ben bu ürünü kullanıyorum, memnunum.
Rampage 4C-120S RGB 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage 4C-120S RGB 12 cm Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yeni versiyonu çıkmış, o da bu.
RAMPAGE 6C-120 1x120mm DOUBLE RING 6 RENK LEDLİ FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE 6C-120 1x120mm DOUBLE RING 6 RENK LEDLİ FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İkisi de 45.5 CFM 1300 RPM.
Bu da benim incelemem.
İnceleme: Rampage 4C-120S
Öncelikle merhabalar, incelememe hoş geldiniz. Bugün sizlere Rampage 4C-120S kasa fanı incelemesi yapacağım. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım 55 TL'ye satılıyordu ben aldığımda. Almak isteyenler buradan alabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-4c-120s-120mm-rainbow-fan.html İncelemeye...www.technopat.net
RGB istemezsen bu var.
Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 419,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendim kullanıyorum, memnunum. Ama parça için takdir edersin ki garanti veremem. Seasonic gibi bir PSU markasının bile PSU'sunun patladığını gördüm, hiçbir şeye garanti veremem.Öncelikle selamlar. İlk attığınız 50 TL'lik olan hoşuma gitti fakat 50 TL çok ucuz değil mi? Bir sıkıntı çıkartır mı?